18.3.2011

Turkoosia





Kokeilin miltä bambi mahtaisi näyttää turkoosina. Näitä kokeiluja olisi 9 kpl tarjolla. Jos joku tykästyy niin voin myydä niitä joko tsi paketteina tai valmiiksi ommeltuina. Hinnat löytyvät putiikin puolelta. Varaa omasi suoraan sähköpostilla: tilaukset at paapiidesign.com.  

Te jotka olette tsi paketteja ostaneet. Oletteko olleet tyytyväisiä ohjeisiin? Kaipaisitteko tekstiin jotain tarkennusta tai kuvalliset ohjeet pakettiin mukaan? 

20 kommenttia:

  1. Ihania! Turkoosi sopii bambille =) Jälleen eka :)

    VastaaPoista
  2. Siis aivan SYÖTÄVÄN IHANAT!!!

    VastaaPoista
  3. Hieno turkoosi - "bambiudestaan" huolimatta käy pienen pojankin kainaloon =) Ninski

    VastaaPoista
  4. Turkoosi voisi sopia tuon mustan bambini kaveriksi :)

    Muutamassa kriittisemmässä kohdassa olisi kyllä kiva jos paketissa olisi kuvalliset ohjeet. Itse koin kriittisimmiksi kohdiksi ne, joissa yhdistyy monta saumaa. Eli päälaki ja rintakehä sekä täyttöaukon kohta.

    Itse koin varsin haastavaksi ompelun kun en nähnyt kankaan läpi että miten se alapuoli menikään... Mutta harjoitushan tekisi varmaan tässäkin hommassa metsurin :) Varmaan teen seuraavan bambini niin että harsin sen ensin kasaan ennen kuin otan ompelukonetta esille... (yksi kurttu tuli rintakehään :( )

    VastaaPoista
  5. Ihana turkoosi! Mä voisin olla kiinnostunut yhdestä TSI.paketista!

    VastaaPoista
  6. Aivan IHANA! Voi että ♥

    VastaaPoista
  7. On kyllä suloinen tämäkin :)

    VastaaPoista
  8. Taidanpa haluta nyt tuon tsi-paketin kun niitä aiemmin jo ihastelin, mutta värit ei osuneet kohdilleen ;) Ehkä se on tämä kevät ja turkoosi, jotka nyt natsasivat yhteen :)
    Tarviiko siis tähän varata, vai riittääkö että olen laittanut (laitan) sähköpostia?!

    Anu

    VastaaPoista
  9. Ja kun osaan lukea, niin osaan katsoa että varaa suoraan sähköpostilla ;)

    VastaaPoista
  10. Onpas ihana myös turkoosina :)

    VastaaPoista
  11. Söpöjä. Turkoosi on niin kaunis väri. Merellinen.

    VastaaPoista
  12. Nämä bambit ovat mun ehdottomia suosikkeja kaikista PaaPiin tuotteista. Täydellisiä, ihan minkä värisenä vaan!

    VastaaPoista
  13. Voih, nyt tuli sellainen väri, että rouva hullaantui täysin. Turkoosi bambi sopisi täydellisesti kuopuksen vaunujen väriin... Pitäisikö tilata vaunuihin neidille reissukaveri?

    VastaaPoista
  14. Sanalliset ohjeet olivat selkeät, mutta tarkistin kyllä varmuuden vuoksi kuvista blogin puolelta oikean tavan yhdistää ja ommella. Kinkkisimmät kohdat olivat mullakin päälaen takaosa, rintakehä ja takamus. Ja pienen pieni ruttukin jäi, mutta se nyt vaan on omaa harjaantumattomuutta. ;)

    VastaaPoista
  15. Ihania!voi että teet sitten suloisia!

    VastaaPoista
  16. Meiltä löytyy turkoosi ja musta ja ne on kyllä poikien suosikit <3 Bloggasin juuri pojat ja bambit :) Ompelu oli suht helppoa,minäkin kävin muutaman kerran kuvia katsomassa ettei tarvi sitten purkaa!

    VastaaPoista
  17. Voi hyssykät kun i h a n i a! Siis nyt hieman äkkiseltään sivuille tulin toisen linkin kautta ja ihmettelen. Siis itse olet painanut kuviot!
    Mahtavaa! Itsekin joskus kankaita painellut...

    VastaaPoista