23.3.2011

Jälleenmyyjiä

Olen päivitellyt jälleenmyyjiä yrityksen verkkosivuille ja Facebookiin. Ajattelin että kokoan niistä pienen esittelyn tänne blogiinkin. :)

Forssassa minun pehmoleluja löytyy Käsityökeskus Sigridistä. Sigrid toimii vanhassa remontoidussa  tehdasmiljöössä. Valikoima koostuu kotimaisista käsitöistä josta verkkosivujen perusteella löytyy varmasti jokaiselle jotain.
Kuusamossa Rukatunturin vierellä Kauppakeskus Kumpareen alakerrassa on uutukainen kotimaisten kädentaitajien tuotteita myyvä liike Sinetta Shop Pihka. Pihkasta löytyy minulta mm. bambeja ja pöllöjä sekä pienempiä pehmoleluja. Liikkeestä löytyy minun juttujen lisäksi tuotteita esim. Globe Hopelta, Aarikalta, Jokipiin Pellavalta, Finlandia Korulta, Kas Designilta jne.


Oulussa avataan 2.4 Ekoihanan liike. Ekoihanasta löytyy mm. NoshOrganicsin ja Ennen lastenvaatteita. Minulta sinne on lähtenyt kierrätyskangaskasseja sekä mm. bambeja.

Rovaniemeltä Ottobrelta löytyy TSI paketteina bambeja ja sieniperheitä. 
Sastamalassa toimii käsityöpuoti Silmu&Solmu jonka valikoimassa niin ikään on TSI bambeja sekä sieniperheitä. Silmu&Solmulla on myös verkkokauppa. Tutustukaahan linkistä laajaan valikoimaan tarkemmin!
Tampereella PaaPii Designia löytyy Kehräsaaren Pikku Putiikeista. Tarjolla on Suomalaista muotoilua ja kädentaitoja monelta tekijältä. Esim. moumou Design, Juli ART, Punainen Ruukku jne.Turusta minun tekosia löytyy leenaelinasta. leenaelina on kauppa jonka ostaisin varmaan tyhjäksi jos minulla rahat riittäisivät. Ihanuuksia täynnänsä! Merkkeinä mm. leenaelina, Sanna Annukka, Jurianne Matter, Muovo,
Pinnalla, Blafre, Färg&Form jne. 
Verkkokauppoja:Fabriinasta löytyy mm. Hilcon ja Amy Butlerin kankaat ja esimerkiksi iso valikoima nukenvaatekaavoja. Fabriinakin on verrattain uusi verkkokauppa mutta huhu on kiirinyt erityisen hyvästä asiakaspalvelusta minunkin korviin. Käykää linkistä tutustumassa tarjontaan! :)  Neenuskasta saa PaaPii Designin lisäksi Satunallet tuotteita ja näytti valikoimassa olevat ihania trikoopipoja mm. pallokuvioilla. Neenuskakin on aivan uusi verkkokauppa ja avajaistarjouksena voi tämän kuun loppuun asti shoppailla ilman postikuluja. Kurkatkaapa!Majapuu on niin uusi kauppa että se ei ole vielä avattukaan. :) Mutta uskallan sen silti lisätä tähän koska kauppaan pääsee jo ainakin kurkistelemaan. Majapuusta löytyy minun TSI pakettien ja pehmojen lisäksi mm. Pikkukiisken suunnittelemia paperituotteita! Jäädään innolla odottelemaan avajaisia. 

Näiden lisäksi minun tuotteita tulee kesällä saamaan Kokkolasta Taideleipomosta sekä asuntomessuilta. 7 kommenttia:

 1. Pihkan omistajalle vinkkasin näistä tuotteista ;) Hienoa että niitä saa nyt ostettua sieltä!

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos vinkkauksesta Noniin! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun Turustakin saa....pitää käydä vilasemassa.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa Paapii, upeita jälleenmyyjiä ihanille tuotteillesi!

  Salla

  VastaaPoista
 5. hyvältä näyttää:)! toivotaan lisää onnenpotkuja eteenpäin:)!

  VastaaPoista
 6. Vau, miten paljon jälleenmyyjiä tuotteillasi on :) Mutta ne ovatkin niin ihania :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos :)

  Sari lisää onnenpotkuja on tullut, yksi aika isokin ;) niistä lisää sitten vähän myöhemmin.

  VastaaPoista