11.3.2011

Arkea

Taas on viikko mennyt ja viikonloppu edessä. Hurjaa vauhtia tuntuu aika kuluvan! Minulla on flunssa jäänyt päälle tuollaisena jotenkuten siedettävänä jumina. Mutta onneksi olen siinä kunnossa kuitenkin, että on töitä pystynyt tekemään. Mitään uutta näytettävää ei ole koska aika ei vaan tunnu millään riittävän. Sarjatyöläisen arkea on tämä viikko ollut. Mutta mielummin sarjana näitä kuin jotain muuta työtä, ehdottomasti! :) 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

16 kommenttia:

 1. Oikein rentouttavaa viikonloppua sinnepäin! Lepoa ja rauhaa :)

  VastaaPoista
 2. leenaelina eiköhän tässä viikonloppukin mene töiden parissa ainakin osin. Että pääsen lähettelemään mm. noita bambeja sinne Turkuunkin ajoissa :)

  VastaaPoista
 3. Nojuu, kieltämättä bambit ovat oikein tervetulleita Turkuun :)

  VastaaPoista
 4. Ihanuuksia. Hyvää viikonloppua Sinullekin

  VastaaPoista
 5. Aijai, ihania nämä siun sarjatekeleet kyllä! Tulee jotenkin hyvälle mielelle jo katsellessaan! Koitahan kahvitaukoja pidellä ja nauttia hetkisen verran tekemättömyydestä :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Nää on vaan niin ihania, kun noita eri juttuja on aina iso läjä! Voi miten houkutteleva tuo limenvihreä laatikon sisältö onkaan, keväistä :)

  VastaaPoista
 7. No mutta söpöä sarjaa! Ihan karkkilaatikko sisällyksiä myöten tuo alin. :)

  VastaaPoista
 8. Vau mikä kasa ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 9. Voi kun riittäisikin kärsivällisyys omien tuotteiden sarjatuotantoon, ideoita on kyllä...

  VastaaPoista
 10. Kiitos. :) Onhan niitä tietty mukava tehdä sarjana mutta vielä mukavampaa olisi tehdä kokoajan uutta ja uniikkia. Ideoita kyllä olisi kaikki taskut täynnä!

  VastaaPoista
 11. Pöllöt ovat söpöjä 8) :-D

  VastaaPoista
 12. Ihania PaaPii laatikoita... Herää uteliaisuus, minne ne ovat matkalla... =)

  VastaaPoista
 13. Ihanaa kun taudin pahin osa on talttunut! Minullakin flunssa (nuha, yskä, kova kurkkukipu) jumittavat. Tauti on ollut samalla mallilla jo kaksi viikkoa, ei näy mitään paranemisen merkkejä. Turhauttavaa! Olen kyllä kuullut useammalta taholta, että tämä nyt kiertävä ikävä flunssa on tällaista pitkäkestoista, paikallaan junnaavaa, yskäkin saattaa kestää pari kuukautta.
  Ei muuta kuin särkylääkettä kurkkukipuun, allergialääkettä yöksi flunssaan ja päivisin nenään sumutetta. Ne tekee tästä jo vähän siedettävämmän :). Jaksamista ja taudin talttumista!♥
  ps. Nämä mitä teet on kyllä tosi tasalaatuisia ja taidolla tehtyjä! Ihanuuksia!

  VastaaPoista
 14. Ihania tekeleitä kasapäin. hienoa, että saa tehdä sitä työtä mistä nauttii.
  Hyvää viikonloppua ja paranemisia :)

  VastaaPoista