18.3.2011

Turkoosia

Kokeilin miltä bambi mahtaisi näyttää turkoosina. Näitä kokeiluja olisi 9 kpl tarjolla. Jos joku tykästyy niin voin myydä niitä joko tsi paketteina tai valmiiksi ommeltuina. Hinnat löytyvät putiikin puolelta. Varaa omasi suoraan sähköpostilla: tilaukset at paapiidesign.com.  

Te jotka olette tsi paketteja ostaneet. Oletteko olleet tyytyväisiä ohjeisiin? Kaipaisitteko tekstiin jotain tarkennusta tai kuvalliset ohjeet pakettiin mukaan? 

20 kommenttia:

 1. Ihania! Turkoosi sopii bambille =) Jälleen eka :)

  VastaaPoista
 2. Siis aivan SYÖTÄVÄN IHANAT!!!

  VastaaPoista
 3. Ihana tämä turkoosi!

  VastaaPoista
 4. Hieno turkoosi - "bambiudestaan" huolimatta käy pienen pojankin kainaloon =) Ninski

  VastaaPoista
 5. Turkoosi voisi sopia tuon mustan bambini kaveriksi :)

  Muutamassa kriittisemmässä kohdassa olisi kyllä kiva jos paketissa olisi kuvalliset ohjeet. Itse koin kriittisimmiksi kohdiksi ne, joissa yhdistyy monta saumaa. Eli päälaki ja rintakehä sekä täyttöaukon kohta.

  Itse koin varsin haastavaksi ompelun kun en nähnyt kankaan läpi että miten se alapuoli menikään... Mutta harjoitushan tekisi varmaan tässäkin hommassa metsurin :) Varmaan teen seuraavan bambini niin että harsin sen ensin kasaan ennen kuin otan ompelukonetta esille... (yksi kurttu tuli rintakehään :( )

  VastaaPoista
 6. Ihana turkoosi! Mä voisin olla kiinnostunut yhdestä TSI.paketista!

  VastaaPoista
 7. Aivan IHANA! Voi että ♥

  VastaaPoista
 8. On kyllä suloinen tämäkin :)

  VastaaPoista
 9. Taidanpa haluta nyt tuon tsi-paketin kun niitä aiemmin jo ihastelin, mutta värit ei osuneet kohdilleen ;) Ehkä se on tämä kevät ja turkoosi, jotka nyt natsasivat yhteen :)
  Tarviiko siis tähän varata, vai riittääkö että olen laittanut (laitan) sähköpostia?!

  Anu

  VastaaPoista
 10. Ja kun osaan lukea, niin osaan katsoa että varaa suoraan sähköpostilla ;)

  VastaaPoista
 11. Onpas ihana myös turkoosina :)

  VastaaPoista
 12. Söpöjä. Turkoosi on niin kaunis väri. Merellinen.

  VastaaPoista
 13. Nämä bambit ovat mun ehdottomia suosikkeja kaikista PaaPiin tuotteista. Täydellisiä, ihan minkä värisenä vaan!

  VastaaPoista
 14. Voih, nyt tuli sellainen väri, että rouva hullaantui täysin. Turkoosi bambi sopisi täydellisesti kuopuksen vaunujen väriin... Pitäisikö tilata vaunuihin neidille reissukaveri?

  VastaaPoista
 15. Sanalliset ohjeet olivat selkeät, mutta tarkistin kyllä varmuuden vuoksi kuvista blogin puolelta oikean tavan yhdistää ja ommella. Kinkkisimmät kohdat olivat mullakin päälaen takaosa, rintakehä ja takamus. Ja pienen pieni ruttukin jäi, mutta se nyt vaan on omaa harjaantumattomuutta. ;)

  VastaaPoista
 16. Ihania!voi että teet sitten suloisia!

  VastaaPoista
 17. Meiltä löytyy turkoosi ja musta ja ne on kyllä poikien suosikit <3 Bloggasin juuri pojat ja bambit :) Ompelu oli suht helppoa,minäkin kävin muutaman kerran kuvia katsomassa ettei tarvi sitten purkaa!

  VastaaPoista
 18. Voi hyssykät kun i h a n i a! Siis nyt hieman äkkiseltään sivuille tulin toisen linkin kautta ja ihmettelen. Siis itse olet painanut kuviot!
  Mahtavaa! Itsekin joskus kankaita painellut...

  VastaaPoista