3.3.2011

Blogimaailman tunnustuksia

Heipparallaa! Täällä ollaan jo aika hyvässä kunnossa. Vielä yskittää ja välillä heikottaa mutta hyvällä mielellä silti. Olen jo ommellutkin ja karvattanut helistinvarastoa eilen ja tänään.  Paitsi nyt äsken kone hajosi... äh. No mutta silti on hyvät fiilikset! Aurinko paistaa ja lumet alkaa sulaa. Kevät on mun suosikki vuodenaika, ihan ehdottomasti! Suupielet nousee väkisinkin hymyyn. :)

Muutakin hymyn aihetta on sillä olen saanut monta blogimaailman tunnustusta jotka myös lämmittävät mieltä.
Kiitos teille blogisiskot! :D

Tämän olen saanut NopsuPopsun Sofialta ja rocKing´sKidi:n Elisalta. Kiitos teille! 
Tällaisen Muksun Maailman Katjalta. Kiitos kiitos! :)Tämä herkkutunnustus taasen on mami go go:n Mintulta. Nam ja kiitos! :) Ja tämmöisen Villa Nanan Lumppumaakarilta. Kiitos sinullekin!


Näihin liittyisi monenlaista pikkutehtävää mutta tyydyn nyt sanomaan vain kiitos. Ja ojentamaan nämä eteenpäin teille muille ihanille bloggaajille jotka jaksatte antaa ideoita ja inspiraatiota muille! 

4 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että olet jo paremmassa kunnossa ja päässyt taas työntouhuun. Kyllä nämä aurinkoiset päivät ilahduttavat kovasti.

  VastaaPoista
 2. Minultakin ehdit jo saamaan tuon saman kuin Sofialta :) Käy vilkaisemassa, jos haluat :)

  Jopas olet saanut tunnustuksia - enkä ihmettele yhtään ;) ! Pikaista paranemista, otahan rauhallisesti. Keuhkokuume kun ei ole mikään leikin asia ja jälkitauteja tulee helposti.

  Nautitaan siitä kevään tulosta! :)

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla paranemisuutisia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Elisa sinullekin!

  Koitetaan ottaa rauhallisesti.. :)

  VastaaPoista