21.3.2011

Pupuja pussukoissa

Olen täällä silmät ympyräisinä katsonut kuinka innokkaasti olette ottaneet osaa arvontaan! Ihan mahtavaa! Olen otettu :) 

Nämä pussukat olen painanut jo joskus viimevuoden puolella. Säälittävän kauan ne ovat joutuneet odotella valmistumista kun aina on ollut jotain "tärkeämpää" tehtävää. Nyt ovat kuitenkin viimein valmiina. Näiden kukkatausta on painettu valotetun seulan avulla ja itse puput on painettu leikattua kaaviota seulan alla käyttäen. Nyt jos tekisin uudelleen niin jättäisin kukkakuvion pois ainakin pupujen kasvojen kohdilta niin kokonaisuus olisi raikkaampi. Näitä pupupussukoita olisi 8 myytävänä, lisää en luultavasti enää jatkossa tee. Loytyvät Putiikista, joten nappaa omasi mikäli tykästyit. :) Pussukat ovat kooltaan n. 19cm x 14cm ja ne on vuoritettu valkoisella puuvillalla. Pupukuvio on vain pussukan toisella puolella. 
 Mietin täällä bambien TSI pakettien lappuja. Nythän minulla on paketteja neljässä eri värissä ja olisi kiva kokeilla lisääkin värejä. Kaikissa pakkauksissa minulla on tähän asti ollut bambin kanssa samaa sävyä oleva ohjelappu. Nyt olen ajatellut, että lappuja olisi viisainta teettää kirjapainossa ajan säästämisen toivossa. Silloin ei ole järkevää tehdä pikkumääriä lappuja kaikissa sateenkaaren väreissä. Mutta onko hassua, että kaikissa paketeissa on esim mustan bambin kuva? Mielipide kysymyksiähän nämä vaan.. Kyselin jo aiemmin tsi paketteja ostaneilta ovatko ohjeet olleet riittävät. Kuvia kaivattaan ainakin noista kohdista joissa monta saumaa risteää, mutta ilmeisesti olette muuten kokeneet ohjeet riittäviksi? Omia ohjeita on hankala katsoa ulkopuolisen silmin :D

PS: Putiikkiin lisäsin tänään myös taas näitä pieniä Myyry pussukoita ja Hiiri penaaleja. 6 kommenttia:

 1. Mun mielestä voi vallan hyvin käyttää mustaa bambia pelkästään. Mustavalkoinen lienee selvin väriyhdistelmä ohjeessa. (Jos ohjeeseen ompelee saumat vaikka mustalla langalla, niin erottuisi paremmin eikä varmaan mustassa bambissa edes erottuisi päälipuolelle liiaksi) Jos haluaa että bambin väri näkyy selkeästi tsi-paketin päälle, niin voisiko ajatella että myyntipakkauksesta taittaisi jonkin kulman sisään niin, että siitä erottaa värin paremmin.

  Mullahan on siis mustan bambin myyntipakkaus tässä lähitarkastelussa :)

  VastaaPoista
 2. Ixu mustat bambit ompelenkin yleensä mustalla. :) Ainostaan haarapalat ompelen toisiinsa valkoisella. Bambin painoväri näkyy läpi siitä paketin takapuolelta, jospa se riittäisi?

  VastaaPoista
 3. Voi jestas, aivan ihania nuo pupupussukat (ihana sana :D)! Olet niin mahdottoman taitava!

  VastaaPoista
 4. Näit jaksaa aina ihastella :)
  Minun mielest mustal kuval vain kaikki ohjeet :D

  VastaaPoista
 5. Noi penaalit on aivan ihania....

  VastaaPoista