14.3.2011

Hei se on maanantai!

Ja kangasvarastojen tyhjennys päivä! Ja minulla on jotain siihen liittyen tehtynä! Jee! Niin siis sillä minun alkuvuodesta aloittamalla oman kangasvaraston pienetämisprojektilla on ollut aika hiljaista.. Mutta nyt sentään jotain. Nämä myssyt olen tehnyt tilauksesta vaikka en usein vaatetta teekkään myyntiin. Minulla sattui olemaan tuota harmaata kangasta vielä jäljellä ja kun kysyttiin, että tekisinkö, niin innnostuin. Siis siksi että saisin kangasvarastoa niukemmaksi. :) 

Hattuja tuli koko pesueelle. Tytöille pupuhatut ja pienelle pojalle hiirilakki. Vaikea oli saada hyviä kuvia mutta olkoon. Vuorena näissä on polarfleeceä. 


Tässä vielä muutama kuva meidän tytöllä käytössä olevasta samanlaisesta lakista. Ja jos joku ihmettelee mitä noissa kuvissa tehdään, niin luntahan siinä syödään. Se on ilmeisen suurta herkku tytön mielestä!?!

 

20 kommenttia:

 1. Aivan ihanan ihania myssyjä! Nyt mieeeekiiiin haluun tuollaisen vauvalle AIVAN ehdottomasti :) Korvineen kaikkineen! Ja lumi, voi kun ruoka maistuis samalla halulla meidänkin pienelle miehelle, ni ei olis kasvusta huolta! :D

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Ja näyttää et istuu päähän tosi mainiosti :)

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tulee puhdistunut olo itsellekin, kun näkee jonkun tyhjentävän kangasvarastojaan suunnitelmallisesti :-) Tosi kivat hatut kerrassaan.

  VastaaPoista
 4. Onpa aivan suloisen söpöiset pipot kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. Innostuin haasteestasi:

  http://hapsuli.blogspot.com/2011/03/lupaus-itselleni.html

  VastaaPoista
 6. Hei ei ol reiluu....mä haluun kans pojalle tuollaisen myssykän :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania hattuja!! Heh, meidän tytöllä on ollut ihan samoja herkkuja tämä talvena ;)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana. Hattu ja tyttö. Lumi on herkkua kaikille lapsille kai. =)

  VastaaPoista
 9. Onhan vaan kyllä tosi söpö kaava! Ja tyttö myös :)

  VastaaPoista
 10. Jopas onkin suloiset myssyt! :)

  VastaaPoista
 11. Tosi suloisia myssyjä! Innostuin sinun kankaidenvähennyshaasteesta ja olen yrittänyt kanssa tuhota säännöllisesti oman kangasvarastoni kankaita tekemällä milloin mitäkin. Aika hidasta hommaa tuntuu olevan ainakin itselläni...

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille! Mukavaa että muutkin ovat pysyneet haasteessa mukana ainakin aina välillä. ;)

  VastaaPoista
 13. Voi miten kauniita! Aivan herkullisia! <3 Ja PaaPii, oon ihan otettu, että halusit osallistua mun arvontaan :) Olet niin lahjakas kuosisuunnittelija, että kritiikkiä meinaa pukata omia räpellyksiä kohtaan! ;)

  VastaaPoista