9.1.2011

Oletko yrittänyt tavoittaa?

Sain tietää, että lähiaikoina ainakin kolme minulle tarkoitettua sähköpostia ei ole tullut perille. Jos olet ottanut yhteyttä mutta et ole saanut vastausta niin koitahan uudelleen. Minulle saa tietty myös soittaa, lähettää tekstiviestin tai viestittää facebookin kautta. Muut yhteystiedot löytyvät PaaPii Designin nettisivuilta.

Ei ole Gmail näköjään luotettava :(

7 kommenttia:

 1. Katsoitko roskapostikansion? Jos ovat menneet sinne, kannattaa klikata se että eivät ole roskapostia. Gmail on tiukentanut systeemejään. Meillä on sellainen ongelma, että kaikilla Espoon kouluilla on espoo.opit.fi -meiliosoite, ja kas kas, gmail on laittanut menemään automaattisesti roskapostiin kaikki tuosta päätteestä tulevat meilit. Hirmu kivaa. Sitä on selvitelty ja pyydetty Googlelta muutosta, en tiedä mikä tilanne nyt. Mutta aika mielivaltaista...

  VastaaPoista
 2. Susanna kiitos! Miten en ollut älynnytkään.
  Sieltä löytyikin yllättäen muutama viesti. Jotain jo joulukuussa lähetettyjä myös... Mutta ei kuitenkaan kaikkia viestejä joiden olisi pitänyt minulle tulla.

  VastaaPoista
 3. mä oon kans yrittänyt:)saitko mun viestiä?
  olisin kysynyt,että olisko sun mahdollista tehdä tuommosta pinkkiä pöllöpussukkaa sen kokooisena,että saisin sinne iPhonen mahdutettua?
  T.Anu

  VastaaPoista
 4. Anu ei ole sinunkaan viesti tullut. :/ Täytyy alkaa miettiä mistä saisi luotettavan sähköpostin!

  Kaikki käsinpainetut pussukat ovat sellaisia etten valitettavasti voi tehdä niiden koon suhteen mitään muutoksia. Muutokset vaatisivat aina uuden seulan suunnittelua ja valmistusta eli paljon aikaa ja kustannuksia.

  VastaaPoista
 5. Mistä vuokrasit palvelintilan kotisivuillesi? Yleensä niihin kuuluu sähköpostiloota omalla osoitteella. Tai ainakin mahdollista hankkia.

  VastaaPoista
 6. Susanna juu kuuluu siihen. Täytyykin selvittää miten sähköpostit saa käyttöönsä.

  VastaaPoista
 7. yleensä niissä on webmail ja sitten voit hakea meilisi jollain ohjelmalla. Esim mäcissä mail, pc:llä ainakin outlook ja eudora jne.

  VastaaPoista