21.1.2011

Kasseja ja korotuspainetta

Nämä kassit olen painanut jo viikonloppuna mutta eilen vasta sain ne valmiiksi. Kassi on 100% kierrätettyä paksua kangasta. Kangas on puuvillaa ja osin PET-pulloista saatua muovia. Ei näihin nyt tullutkaan Myyryä. Myyry saa toistaiseksi asustella pussukoissa. Kasseja saa siis pöllöpainatuksella ja siilillä (tai siili minulla oli piirtäessä mielessä). Taas yksi otus joka on toistaiseksi ilman nimeä. :) Kassit lisätty myös Putiikkiin.

Hinnan korotuspaine koskee Bambien TSI-pakkauksia. Eli vähän jouduin hintaa nostaa ihan siitä syystä että en osannut arvioida millainen työ niiden pakettiin pakkaamisessa ja ohjeiden leikkelemisessä jne. on. Kaikki pakkauksia tilanneet saavat paketit tietty aiemmin ilmoittamamllani hinnalla. Uusi hinta on voimassa tästä hetkestä eteenpäin. Tätä se teettää kun on vielä aivan kokematon näissä asioissa. Toivottavasti ymmärrätte.  18 kommenttia:

 1. Upeita nämä kassit! Ja rohkeasti vain käsityölle oikea hinta!

  VastaaPoista
 2. oi miten ihana siili <3 ...ja olen samaa mieltä, käsityöstä kuuluukin maksaa kelvollinen hinta!

  VastaaPoista
 3. Ei sun hyväntekeväisyyttä kannata harrastaa. Nää sun kuosit ja mallit on niin kauniita ja uniikkeja, joten ei varmasti haittaa myyntiäkään että saisit näistä kuitenkin leivän pöytään. Oletko ajatellut käyttää jonkin isomman erän pakkaamisessa apuna esim. jotain lasten urheilujoukkuetta tms. jotka kerää rahaa joukkueelle tai partioporukoita tms.? Saisit varmasti kohtuullisella hinnalla ison avun. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Apua, miten ihana!! Mun on ehkä ihan pakko tuollainen tilata...

  Ja rohkeasti hinnoittele vain kunnon hinta työstä, se joka ei ymmärrä voi itse ruveta väkertämään vastaavia käsitöitä ;)

  VastaaPoista
 5. Äh, hiukan myöhästyin kun vasta kyselin lapsilta et tykkäisivätkö ja mistä väristä. Aletaan meneen mun kipurajoilla hinnassa.
  Jään siis hetkeksi pohtimaan :)
  T. Virpi

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Söpö kassi ja bambit ihania!
  Ja juu, oikea hinta käsityölle, sinähän teet bambeissa itse sen aikaa vievimmän ja tylsimmän osuuden :-)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Voi että ihania kasseja!!
  Kunnon hinta vain käsitöille! :)
  Omaa osaamista ja taitoa pitää kunnioittaa.

  VastaaPoista
 9. Ihana siili, söpönen <3

  Voi että, oot niin taitava! :) Varmasti tuotteesi on monen mieleen!

  VastaaPoista
 10. Jatkan vielä hiukan viestiäni :)
  Totteesi ovat super ihania ja ymmärrän et pitää jäädä itselle muutakin kuin työn ilo :) En siis kritisoi hinnoitteluasi, pohdin lähinnä omaa kukkaroani :)
  Ja tod.näk. tulen vielä tilaamaan bambin tai kaksi :))
  T. Virpi

  VastaaPoista
 11. No mä jo aattelinkin että ei ole paha hinta TSI bambista, jääkö siitä sinulle mitään.

  Eräs käsityöläinen myy tuollaisia kaava+ohje+kangas eläinpaketteja 16e hintaan, mutta hänellä on kankaana vanha kierrätyspuuvillan palanen.

  Jot sä kun vielä painat kankaan itse, niin ei ole minusta tuo 19e vielä hurja hinta ollenkaan.

  VastaaPoista
 12. Hei tuo siili on aivan huippusöpö :)

  VastaaPoista
 13. Ihana tuo siili!Tykästyin! Ja samaa sanon ku muutkin, että rohkeasti vain hinnoittelemaan, ettet ihan hyväntekeväisyyttä tee :)

  VastaaPoista
 14. Aivan ihania tuotteita sinulla myynnissä! Itsekin olen aloitteleva yrittäjä ja mietin hinnoittelua ja totean, että ei niillä hinnoilla elä, joita olisi itse valmis maksamaan tuotteistaan, kun pitkän kotiäitiuran aikana on hämärtynyt rahan arvo köyhäillessä.. ;)
  Oletko tietoinen ritarilla:sta, jolla on vastaavia ompelupaketteja? Hän myy kalliimmalla, eikä tietääkseni ole painanut kankaita itse.. Joten rohkeasti vaan korota lisää! :)
  Onnea yrittäjyyteen!
  t. elina

  VastaaPoista
 15. Moi,
  Näin sut telkkarissa =)... Paljon onnea uudelle yritykselle ja menestystä myös! Ihania ovat työsi.

  VastaaPoista
 16. Hei! Olen ihan rakastunut näihin sinun kuvioihin! Pöllö(t), bambi, leijona - ja erityisesti se pienen pieni siili on aivan ihania! :) Erityisesti ihastuin asuntomessuilla näkemiini siili-verhoihin! Olisipa hienoa jos tuotteitasi saisi joskus ostettua jostakin täältä Oulustakin.

  -Henna

  VastaaPoista
 17. Henna kiitos! PaaPiita saa Oulussa Ekoihanasta. :)

  VastaaPoista