5.1.2011

Auttaisitko? Mitkä ovat helistinten suosikkivärit?

Mietin PaaPii Designin valikoimaa. Helistimiä olen tehnyt ihan kamalan monen värisinä. Tarkoitus on karsia vaihtoehdot neljään tai max. viiteen eri yhdistelmään joita olisi jatkuvasti saatavilla. Kertoisitko oman mielipiteesi osallistumalla sivussa näkyvään kyselyyn. Minulla on käsitys siitä mistä olette tähän mennessä pitäneet eniten, mutta maku on saattanut muuttua.  
Voit valita kyselyssä monta vaihtoehtoa mutta mieti kuitenkin tarkasti. Haluaisin että valikoimaan jää jotain tytölle sopivaa ja jotain pojalle sopivaa ja niiden lisäksi unisex vaihtoehtoja. Kuvissa on useimmista vaihtoehdoista esimerkki. Jos jokin väriyhdistelmä kiinnostaisi jota en vielä ole kokeillut niin vihjaise siitä tähän kommentoimalla. 
Äänestykseen tuli päiviä vahingossa kuusi enkä jaksanut tehdä uutta. Tarkoitus on kuitenkin päättää väreistä mahdollisimman pian. Kiitos avustasi!

Päivitän Putiikin saatavilla olevaan helisitinvalikoimaan vielä tänään muutamia valmiina olevia vaihtoehtoja. 


17 kommenttia:

 1. Tyttäreni suosikkivärit oli toiseksi alimmalla rivillä kaikki kolme.

  VastaaPoista
 2. Äänestin musta-valkoista ihan pikku käyttäjää ajatellen, eikös vauvat näe aluksi vain hyvin selkeät kontrasti (ja vanhempiensa kasvot).

  VastaaPoista
 3. Kamalan hankala valita kun kaikki yhdistelmät on niin kivoja!

  VastaaPoista
 4. Kaikki ovat niin syötävän suloisia! Äänestin viittä kun en osannut päättä *hups* ^^,

  VastaaPoista
 5. Sellainen uusi väriyhdistelmä tuli mieleen kuin vihreä-vaaleanpuinainen. Ainakin vaatteissa näyttää syötävän suloiselta ;)

  VastaaPoista
 6. Puna-vihreä, tummapinkki-keltainen ja oranssi-keltainen lähtisivät meillä kaupasta mukaan :) Ihania!

  VastaaPoista
 7. Omat suosikkini ovat musta/valkoinen, puna/keltainen, marianne (puna/valk + sini/valk), sekä sini/lime.

  Mutta kaikki ovat ihania! Vauvat rakastavat kontrastivärejä.

  VastaaPoista
 8. Sinilime olisi täälläkin suosikki. :)

  VastaaPoista
 9. Värejä äänestetty! Ovat kyllä niin herkkuja ja meidän 4kk neidille on hyvin maistunut vihreä-ruskea! :)) Pakko antaa kuitenkin yksi miinuspalaute: helistimessä oleva kulkunen on ainakin meillä kovin, kovin vaimea. Ei helise juuri lainkaan :(

  VastaaPoista
 10. Äänestetty täälläkin. Valitettavasti joudun yhtymään anonyymin kommenttiin, kovin vaimea oli kilinä myös minun ostamassani helistimessä. Vanu tietysti vaimentaa kilinää tuntuvasti, mutta voisi kokeilla jotain vaihtoehtoja. Tämä siis tuotekehitysmielessä kommentoituna!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi ja Intianminttu olen raivokkaasti yrittänyt etsiä paikkaa josta kunnon heliseviä voisi ostaa. Rikoin jopa meidän yhden vanhan helistimen siinä toivossa että siinä muovimötikässä olisi joku valmistajan nimi, ei ollut. Vielä en ole sopivaa löytänyt mutta jatkan etsimistä! Totta on että vanu vaimentaa kulkusen ääntä, mutta vielä en ole keksinyt vaihtoehtoa joka olisi helposti saatavilla ja toimiva.

  Uudet värivaihtoehdot pistetty korvantaakse harkintaan :)

  VastaaPoista
 12. PaaPii, varmasti on vaikea urakka löytää sopivaa helisevää. Olinkin ihan varma, että olet jo tehnyt työtä tuon asian eteen! Sen takia en ole siitä aiemmin maininnutkaan :) En ole nähnyt aiheesta aikaisemmin puhetta täällä, mutta nyt, kun joku toinen tästä mainitsi, kirjoitin minäkin ihan ystävällismielisesti ja spontaanisti huomiostani. Vaikka se varmasti ja tietysti on ollut sinulla itselläsikin tiedossa! Pitkään blogiasi seuranneena tiedän, että uhraat paljon aikaa näihin tuotteisiin sekä materiaalien tarkistamiseen ja tutkimiseen. Joten pidän peukkuja, että kilisevämpi, mutta turvallinen vaihtoehto löytyy!!! Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
 13. Intianminttu en minä pahastunut :) Palautetta saa antaa ja pitääkin että saisin paremmin vietyä tuotekehitystä eteenpäin. Joku muu voi huomata jonkin asian mitä minä en ole vielä huomannut jne. Tämä blogi on ihan mahtava siinä! Niin kuin nyt tämä äänestys, ilman tätä tekisin itse omat valintani ja katsoisin sitten myöhemmin menikö valinnat nappiin.

  Palautetta toivon mieluiten sähköpostiin koska siellä ne ovat minulla paremmin tallessa kun mietin muutoksia tai uusia tuotteita. Tännekin saa tietysti kommentoida ja se on oikein suotavaa! :D

  VastaaPoista
 14. Vauvojen suosikkihan olisi aina se puna-keltainen. Kaikki punaisen, pinkin ja keltaisen vaihtoehdot uppoaa muhun. Ja tuo mariannesydän on ihana!
  Auttaisiko helinään, jos kulkunen olisi jonkun pikkuisen munan sisällä?

  VastaaPoista
 15. kiala noita muniakaan ei olikein löydy mistään. Kapselin/munan täytyisi olla niin vahva ettei se rikkoudu jos helistimen päälle astuu, pitäisi olla tarpeeksi pieni että mahtuu helistimen sisään ja jos se on muovia niin pitäisi vähän tietää mitä muovia. Aika haastavaa. Vaikka helistin olisi isompi niin en voisi käyttää esim. pääsiäismunien sisällä olevia kapseleita kun ei niitä pelkästään saa mistään vaan joutuu ostamaan sitten ne suklaatkin. ;)

  VastaaPoista
 16. Äänestin minäkin omia suosikkejani. Vaikka nuo valkoinen + värillinen ovat herkullisia nekin, on jotenkin tosi iso sääli että se pieni nätti sydän hukkuu niistä pois. Eivät siis saaneet luonnollisesti ääntäni. :)

  VastaaPoista
 17. Minä toivoisin lila-mustaa :)

  VastaaPoista