10.1.2011

Helistimet

Kiitos kaikille helistimen väreistä mielipiteensä kertoneille ja kyselyssä äänestänelle! 

Jatkossa helistinvalikoimassa tulevat pysymään:
musta+valkoinen
musta+pinkki
ruskea+vihreä
ruskea+turkoosi
oranssi+keltainen

Ruskea+vihreä oli odotetusti suosikki. Hieman yllätyksenä tuli tuo oranssi+keltainen yhdistelmä. Mutta onhan se ihanan aurinkoinen. Aurinkoa olisikin jo ikävä.. 

Putiikissa on vielä muitakin väriyhdistelmiä tarjolla niin kauan kuin niitä riittää. Jatkossa sitten vain nuo yllämainitut. 

Lukisikohan tätä blogia joku valokuvaaja, joka osaisi kertoa mistä isoja valkotaustoja saa hankittua tai mitä taustana voisi kotioloissa käyttää? Kiitos avusta jo etukäteen!11 kommenttia:

 1. Valkosella lakanalla pääset jo aika pitkälle, mutta valokuvaustarvikkeita myyvistä liikkeistä löydät tarkoitukseen tarkoitettuja taustakankaita myös.
  Halvemmalla pääset kun tilaat vaikka ebaysta, "phtography white background".
  Jollet mitään isoa meinaa kuvata, niin sieltä löytyy myös edullisesti ministudioita :)

  VastaaPoista
 2. Ja tuo oli tietysti "photography" :D

  VastaaPoista
 3. Valokuvausfondeja myy Studio Varustamo, sieltä olen itse tilannut. Ja voin suositella!

  -Johanna

  VastaaPoista
 4. Oranssi-keltainen on aika klassinen väriyhdistelmä Marimekolla, joten ehkä sen takia suomalaiset ovat mieltyneet siihen? Omasta mielestäni kamala:(

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavaa! Kiitos avusta! Nyt minä jo löysinkin mitä olin vailla :)

  VastaaPoista
 6. Leena itse kyllä pidän keltainen+oranssi yhdistelmästäkin :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivasta ideasta kokeilla omaa kuosia tuolla lindexin sivuilla. Se sun ensimmäinen, missä se iso nallekarhu on kivoin. Ja siitä pöllöstä tykkäisin värillisellä taustalla.

  VastaaPoista
 8. Pääs onneks mun suosikki tonne listalle :D
  Jos vaik joskus ois tarvetta hellistimelle XD

  VastaaPoista
 9. Musta olis kyllä mukava, jos valikoima vaihtuis aina välillä. Mun suosikeista pääsi vaan yksi tuotantoon, joten tylsää sitten vaikka lahjaksi aina sitä samaa ostella ;)

  VastaaPoista
 10. En ole valokuvaaja mutta itse käytän taustana iiiisoa kartonkia mutta toki jos kuvattavat jutut alkavat olla hirmuisen suuria, kannattanee satsata ihan oikeaan taustakankaaseen. :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikki!

  Visuaalisesti vaativa minä tilasin tuolta Varustamosta valkoisen kartonkirullaan. Varm,aan aivan hyvä mun juttuihin. Tähän asti kun on riittänyt tuollainen litoposterpaperi :D

  Tuulivei hienoja kuosisuunnitelmia sinullakin!!

  Petra eiköhän joku toinenkin väriyhdistelmä onnistune toteuttaa jatkossakin, mutta nuo on ne joita pyrin pitämään valikoimassa kokoajan.

  VastaaPoista