29.9.2010

Edellisen perusteella

Kiitos kaikille jotka edelliseen postaukseen mielipiteitään kertoivat! Kissoja siis teen jatkossakin ja pöllöpehmo on tulossa ainakin kokeeksi. Mahdollisesti myös jotain muuta (mustavalkoista) myös. 

Kukaan ei kommentoinut PaaPii pehmo asiaan. Unohdetaanko ne? Miettii miettii.. 
 Tässä piirroksia millaisia pehmoista ehkä tulisi. Värejä voi tietysti muuttaa miten vain joten älkää siitä niin välittäkö. Koneella tehdyissä kuvissa värit näyttävät niin latteilta.. mutta ehkä tästä näkee mitä minulla olisi mielessä :D Innostaako tällaiset pehmot? Nämähän tulisivat niin että toiselle puolelle tulisi nuo nukkuvat kasvot ja toiselle nauravaiset. Ajatuksena oli tehdä n. 28cm korkeita, eli sopivia halattavaksi. Mutta mikä muu koko olisi mieluinen jos ylipäätään kiinnostusta löytyy? Koristetyynykoossa? Esim korkeus n. 40cm? Miltä tuo kuvio näyttää? Olisiko kivempi vaikka perus polkadot tms?

Syy miksi näitä kysymyksiä niin paljon teen on se, että viikonloppuna on taas kankaanpainantakurssi ja seuloja olen menossa tekemään kunhan vaan saan päätetyksi mistä. :D Kiitollinen olen taas kaikista vastauksista! Sellaisistakin jos et tykkää !

 
29 kommenttia:

 1. Meillä lapsi nukkuu sen pienen PaaPii avaimenperän kanssa. Mikä ettei!

  VastaaPoista
 2. Juu myyntiin vaan! :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja ovat! Ja pikkuisen halittelijan mielestä on varmasti mukavaa katsella ihmiskasvoja.

  Pääasia on kai, että teet lähtökohtaisesti ihan oman intuitiosi mukaan.

  Voi kunpa itsekin pääsisi taas painamaan kankaita. Osallistuin kerran Kipikuteen järjestämälle kurssille ja oli todella hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Ihania värejä! Harmi ettei täällä päin ole tuollaisia kursseja, olisi niin kiva kokeilla tuota kankaanpainantaa... Ehkä koulussa jossain vaiheessa tulee :)

  VastaaPoista
 5. Nää on upeita! Koristetyynyinä uppoisi meille...

  Heitänpä vielä yhden ajatuksen... Tämän tyylisiä pikkuisia kangaskasseja? Tai pienillä pöllöillä? Siis sellaisia, mihin mahtuisi kaupunkireissulle lapsille naposteltavat, nokkamuki tai pari vaippaa... Olis mustavalkoisenakin aika magee!

  VastaaPoista
 6. Oi, mun mielestä tuo kuosi on aivan ihana, paljon parempi kun perus polkadot!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania, minkäkin tykkään tuosta kuosista <3 Ja kokona tuo halittava koko kuulostaa loistavalta :)

  VastaaPoista
 8. H3idin ehdottama kangaskassi (mustavalkea erityisesti!) saisi kannatusta täältäkin! Ja miksipä se ei voisi olla ihan normaalikokoinenkin, niinkuin pöllökassit. Tykkäisin :)

  VastaaPoista
 9. Mielestäni olisi kiva, jos paapii-pehmo olisi pieneen käteen sopiva! Eli ei liian suuri, ja valmistuskustannuksetkin pysyisivät samalla matalina.

  Pieni kiva kangaskassi, ehkä kerhokassi, kuulostaisi kanssa kivalta.

  VastaaPoista
 10. pupupehmoja :)

  VastaaPoista
 11. Minä tykkään just noista kuoseista, KYLLÄ, KYLLÄ! Miellän nuo myös ajattomiksi.

  Ainoa mikä itseäni arveluttaa on koko; melko isoja meinaat tehdä. Toisaalta halittavaksi kiva, mutta miten ne menevät pitemmän päälle? Koristetyynykokoista en ostaisi, tuntuisi, että se vie liikaa tilaa noin niinkus säilytysmielessä. Makuasioitahan nämä, joku varmasti tykkää isosta PaaPiista.

  Kuten aiemmin joku sanoikin, luota vaistoosi ja tee sellaista mitä haluat. Perstuntumalla juu nou ;)

  Minä kyllä ihailen kättesi jälkiä :)

  VastaaPoista
 12. No juuri näitä kävin äsken kaupasta etsimässä, kun olisin ostanut. Ja 25-30cm olisi ihan halittava koko ainakin meitin neitille, kun päiväkodin sänky on kovin pieni ja kaponen. Tarpeen olisi myös sellainen hoitokassi, johon mahtuisi sen pehmon lisäksi vaatekerta. Kiitos ;D

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana kuosi! Tuota kuosia johonkin toiseenkin pehmoon, tai juuri kassiin! Koko tyynyliina noilla ihanilla kukkasilla? :)

  VastaaPoista
 14. ihania ovat, uskon että menekkiä olisi :) Ja varmaan kannattaa miettiä sellanen koko, joka olisi pienenkin käteen sopiva mut hyvä myöskin esim. unileluksi! Tai sit tekis eri kokoja, jos jotkut haluaa esim. sohvatyynyiksi isompia! Mut luota sun kykyyn ja makuun, niistä kaikki tykkää :D

  VastaaPoista
 15. SOpii mielestäni myös koristetyynyksi ja halittavaksi hahmoksi :) Tuontantoon vain!

  VastaaPoista
 16. Oi, tollanen semmosena isona, 50cm korkeena, kelpaism mulle :D. Joudun pitämään tyynyä olkapäätä/kättä tukemassa (eli ns. halaan tyynyä),muuten käsi kipeytyy pahoin ja oishan tollanen apuri paljon hienompi ku yksinkertanen tyyny, hih.
  Asiallisesti sit, noi näyttää tosi kivoilta!
  ja tuollainen 28cm on varmasti juuri passeli koko lapsia ajatellen :)

  VastaaPoista
 17. Muuten, sellainen kissapehmo olisi tosi ihana. Siis ilman helistimen vartta vain soikea pää.

  Ihanan aurinkoinen lisä vaikka koristetyynyksi :)

  VastaaPoista
 18. Nuo on ihania : )

  Mulla olisi toiveissa jotain todella poikamaista, sitä en siis sano, etteikö pojatkin voisi halia kukkakuosisia vaan olisi kiva jos olis jotain "ei niin tyttömaista" ; )
  Meidän poju tykkää halia pehmoja ja nukkua niiden kanssa ja olisi kivaa vaihtelua tavan nalleille jokin tuollainen.

  VastaaPoista
 19. Aivan ihania taas kerran! Tyylisi on niin jäljittelemätön!

  VastaaPoista
 20. Tosi ihania!! Juu, juu .. Tuotantoon vaan :D Ja tuolla aikaisemmin vilahtanut kerhokassi ideakin on mainio!

  VastaaPoista
 21. Tosi nätti kuosi näissä. Voisin kuvitella, että pienehkö olisi mukava kainalossa :)

  VastaaPoista
 22. Mikä ettei, pienelle sopivia unikamuiksi :)

  VastaaPoista
 23. IHANIA nämä uudet!!!! Pienehköä toivoisin minäkin.

  VastaaPoista
 24. Söpösiä!
  Tuo kukallinenkin kuosi on kiva, mutta omaa silmää saattaisi miellyttää peruspolkadot enemmän tai vaikkapa raidallinen versio. Olisiko hankala tehdä erilaisia "kuosiseuloja", jotta pystyy tekemään vaihtoehtoja enemmän?

  VastaaPoista
 25. Aivan ihanat kuosit ja noista tehtyjä paitoja, pipoja yms. ostaisin heti :) Todella kauniita!

  VastaaPoista
 26. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 27. Aivan ihania nuo mustavalkoiset ja pinkkimustat
  helistimet. Ja tuo uusi paapiihahmo-siitä voisi olla vaikka pussilakanaan ja tyynyliinaan. Kerhokassi idea kuulostaa myös minusta oikein kivalta, itse käytän tällä hetkellä sellaista Marimekon mustavalkoista kangaskassia noihin tavaroihin, mutta olisihan tuollainen Paapii-kassi paljon kivampi.

  t. Minsku

  VastaaPoista