10.9.2010

Helistin viikonloppu!

Hei pitkästä aikaa :) Tällä suunnalla on ollut jonkinmoinen käsityökiintiö täynnä vähän aikaa. Ideoita on ja materiaalejakin on hamsteroitu mutta jotenkin aloittamisen innostus on jäänyt jonnekkin hämärevien iltojen myötä. Hassua koska yleensä innostus on kasvanut aina syksyisin! Nytkään ei ole mitään uutta näytettäväksi.

Olen menossa pitkästä aikaa opettamaan taas ja sen takia lapset ovat menossa puolipäivähoitoon. Muutaman viikon sijaisuus. Kuvittelin että minulla on kaikki syksyn lastenvaateasiat hyvässä reilassa mutta eipäs sitten olekaan. Päivähoitoon nimittäin tarvitaan kura-asua vaikka olisi miten tekniset välikausivaatteet. Toisaalta ihan kiva että saa sitten puhtaan lapsen auton istuimelle kun hakee lapsia. Luulisi että sadevaatevalikoimat olisivat parhaimmillaan nyt syksyllä mutta en löydä mistään sellaista oikein kivaa pukua syksyn väripilkuksi tytölle. Kokoa 98 etsitään joten jos jollain on ylimääräisenä kiva mieluiten kuvioillinen puku niin saa tarjota. :) Myös vinkkejä nettikaupoista jossa vielä jotain kivaa olisi tarjolla otetaan mielellään vastaan!

Tänä viikonloppuna menen kankaanpainokurssille Kokkolan seudun opistolle. Kivaa!! Mitähän kaikkea uutta pääsee kokeilemaan ja innostumaan lisää :P Vinkkinä muuten jos olet täältä suunnalta, paikkoja näytti vielä olevan ;) Ehkä saan sitten jotain päivitetyksi tänne blogiinkin :D

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti oppilaat ovat kiltisti :), mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Nuo ovat ihania! Meidän pikkuinen on tykännyt omastaan!

  Polarn O. Pyretissä näytti olevan kivoja sadeasuja kun kävimme ostamassa talvihaalarin Okolle. Tuli oikein kiirus kun kuulin, että talvivaatteet myydään loppuun aina ennen talvea.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan värikkäitä helistimiä:)
  Mun blogissa on sulle tunnustus!

  VastaaPoista
 4. Nämä sun työt on kyllä aivan ihania!
  LIsäilin blogisi listoilleni, ja olenpa osallistunut facebookin arvontaankin! Tästä tämä fanitus alkaa :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja helistimiä, värit on oikein herkulliset : )

  VastaaPoista
 6. Neferi toivotaan näin!

  Kiki kiitos juurikin Po.P:sta marssin sadevaatteiden kanssa ulos :)

  Katja Kiitos!!

  Anu kiva kuulla :D

  Kiitos Martse!

  VastaaPoista