7.10.2010

Kiire kiire, mutta silti nopeesti

Töissä oleminen (siis jossain muualla kuin kotona :D) verottaa aikaa koneelta ja blogeista. Harmittaa, että en ole ennättänyt teidän muiden blogeihin kurkkimaan.. saati omaa päivittämään. Nyt ihan nopeasti kuitenkin kun on kerrottavaa.

Tällaista kivaa posti toi Mini Giantsilta. Satuin yllätyksekseni voittamaan Mrs Agathan kautta järjestetyssä arvonnassa 100£ lahjakortin. Ihan mahtis voitto! Perjantaina tilasin ja tiistaina sain kirjatun kirjeen. Nopeasti siis. Valinta oli tämä tytölle siksi että se on punainen (tytön suosikkiväri) ja koska siinä oli rusetit taskuissa (minä tykkään :D). On ihana ja lämpöisen oloinen.
Olen myös painanut kankaita ja uusia juttuja on tulossa piakkoin Putiikin puolelle. Välillä olen innostunut vähän liikaakin. Silloin pitää keksiä luovia kuivatusratkaisuja. :D Putiikissa on osa tuotteista nyt alessa. Käyhän kurkkaamassa! :)8 kommenttia:

 1. OI!MIkä ihana takki, kävipä sinulle hyvä tuuri voiton suhteen.Onnea!

  Innolla odotan mitä ihanuuksia sinulla on työn alla!

  VastaaPoista
 2. Onnea mahtavasta voitosta, hieno ostoskin on kotiutunut teille!

  Meille kotiutui kisuhuivi, (Kiitokset!!) mutta pieni reissaaja oli tänään niin väsy kun tultiin kotiin, että ei vielä soviteltu, äiti ihaili sitä muuten vaan :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos, takki on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 4. Vau! mahtava.... kirjahylly! Nyt on pakko kysyä että mistä tuo on kotoisin?
  nimim. kirjakaappien osto edessä

  VastaaPoista
 5. Kiitos anonyymi :) Hylly on Lundiaa.

  VastaaPoista