9.12.2009

Väriä pimeään

Vaikkei täällä teoriassa kaamos ole kun aurinko ainakin joskus suvaitsee näyttäytyä, niin ainakin siltä tuntuu. Pimeää on kun ei luntakaan ole heijastamassa sitä vähäistäkään valoa. TÄÄLLÄ ODOTETAAN LUNTA!No tein tämmöisen kukkaispläjäyksen piristykseksi. Takissa on polarfleece vuori ja päällikangas paksuhkoa puuvillaa. Kevääksi sitä ajattelin mutta näilläkin joulukuisilla ilmoilla (hah) tuolla kyllä tarkenee kulkea.PS. Musta paksu permanenttitussi lähtee iholta kulumalla, lattiasta taikasienellä, sukkahousuista ei millään.PSS. Tussi on vielä hukassa ja jännityksellä odotan mihin muualle sillä kokeillaan piirtää jos tyttö löytää sen ennen minua.

20 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä takki ;)
  Ja on todella siististi tehdyn näköinen!

  On kyllä melkoisen "jouluiset ilmat" täällä pohjanmaallakin..ARGH Lunta tilaukseen myös tänne!

  VastaaPoista
 2. Tuo takki on ehdottomasti ihaninta mitä olen vähään aikaan nähnyt! Piristyin heti monta astetta. Herkullinen ja huolellisen harkittu.

  VastaaPoista
 3. Oi miten hieno ja niin pirteän värinen takki!

  VastaaPoista
 4. Kerrothan sitten mihin muualle väriä lisättiin:)

  VastaaPoista
 5. Ihana takki! Mulla on jo pitkään ollu tuon mallinen suunnitteissa jos tästä saisi nyt sen lopullisen inspiraation silputa kankaat ja hurautella takki valmiiksi :D

  VastaaPoista
 6. Ihana takki ja hui sitä kynän katoamista!

  VastaaPoista
 7. Ihana takki! kerrrohan vielä mistä löysit takkiin kaavat: Tein omalle tytölleni hieman saman tyylisen, mutta kevääksi pitäisi saada uusi ja vanhat kaavat ovat liian pienet.

  VastaaPoista
 8. Vau, aivan ihana takki.. kerrassaan nätti ja pirteä :)

  -Annilia

  VastaaPoista
 9. Ihanan pirteä takki! Sai oikein hyvälle tuulelle! Tulin ensivisiitille ja vastavierailulle. Ihana blogi ja ihania juttuja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 10. Ihana takki.Aivan tytön näköinen. :) Ja toivotaan että tussi löytyy pian. :)

  VastaaPoista
 11. Hui täällähän on paljon kommentteja, kiitos kaikista niistä! Ihania olette!

  Tussi on onneksi löytynyt. Se löytyi ilman korkkia keräyspaperilaatikosta. Tai olen aika varma, että se oli juurikin tämä tihutyötussi ;)

  Takin kaavat olen itse piirtänyt ja ne on oikein simppelit. Ei kuin itse rohkeasti piirtämään! Tai Mimmu voisikohan niitä sinun liian pieniä kaavoja vain isontaa?

  VastaaPoista
 12. Kääk miten ihana takki!! Ajattelin just kysellä myös heti kaavaa mutta täytyy vissiin alkaa harjoittelemaan piirtämistä ;) Ah miten tuo takki onkin ihana.....

  VastaaPoista
 13. Ompa ihanan pirteä takki!!!
  Meillä kans kynän jälkiä löytyy sieltä ja täältä...onneksi ei vielä saa paksun tussin korkkia auki..kopkop...

  VastaaPoista
 14. Aivan mieletön takki! Täydellinen! =)

  VastaaPoista
 15. Suloinen takki. ihanat mallit :)

  Mielettömän upea piparkakkutalo tuolla vanhemmassa postauksessa!!!

  VastaaPoista
 16. Kiitos taas kommenteista!

  Kynänjälkiä löytyy meilläkin joka paikasta vaikka yrittäisi olla kuinka tarkka niiden säilytyksen suhteen. Varsinkin kaakelitakan saumoja on kiva väritellä!?!
  Toinen kauhistus on sakset. Jos tyttö vain saa sakset käsiinsä niin on äkkiä omat hiukset parturoitu ja tehty vaatteisiin ylimääräisiä happireikiä. Meillä ei poika ole koskaan tehnyt noita tuhmuuksia, muita kyllä ;)

  Piparkakkutalosta vielä. Tyttö veti eilen kolme kertaa toisen savupiipun irti. Namia kun huomasi, että se on sokeria. Piippu on liimattu takaisin sokerikuorrutteella kiinni ja vahdin nyt taloa kuin haukka :D

  VastaaPoista
 17. Minä kans ekakertaa "eksyin" blogiisi ja eksyn varmasti vastaisuudessakin :). Ihania juttuja ja toi takki aivan yliveto! Oisin kyselly kans mistä takin kaavat, taitaa minulla jäädä takinteko haaveks kunnes kaavat löytyy, kun taitoa ei riitää piirtää...

  Jos pipi.kakkutalo ei viel ole sellofaanis, niin kääri sellaiseen, komeus kyllä näkyy läpi, mut uteliaat sormet ei pääse niin herkästi kokeileen :).

  VastaaPoista
 18. Tervetuloa Sani useamminkin :)

  Juu se sellofaani vois olla hyvä ajatus!

  VastaaPoista
 19. vau, ihana takki...olispa tuollainen pieni tyttö meillä :D

  VastaaPoista