26.12.2009

Jääkarhu, kissa ja vene


Tämmöisiäkin omatekoisia lahjoja kääräisin pakettiin joulupukkia odottamaan. Kummipojalle jääkarhumyssy johon kokeilin taas aplikointia. Toiveena oli sinistä :)Paketteihin piilotin myös viime kesänä tehtyjä keramiikkatöitä. Mm. valusavesta valettuja veneitä ja seinälle ripustettava kissan nassu. Nämä on poltettu puupolttoisessa keramiikkauunissa jolloin esineet saavat päällensä tuhkaa ja lopputulos on aina yksilöllinen ja "lämpimämpi". Keramiikan tekeminen on minulle varmasti kaikkein lähinnä sydäntä mutta sitä en vain olosuhteiden pakosta pääse nyt toteuttamaan vaikka kovasti niin tahtoisin.
6 kommenttia:

 1. Ihana jääkarhumyssy, ja aivan ihana kissannassu. Olet kyllä taitava! :)

  VastaaPoista
 2. Vasta löysin blogiisi, ihania juttuja sinulla täällä :) Hieno lakki ja upeita keramiikkaesineitä!

  VastaaPoista
 3. Ihana myssy ja tuo kissataulu myös. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  Ansku kävin tutustumassa sinun blogiisi ja siellähän niitä ihanuuksia olikin vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 5. Upeita savitöitä! Itse olen saanut kokeilla savenvalantahommia vain yhden kurssin verran (siitäkin tosin jo reilusti aikaa), mutta olisi mahtavaa päästä kokeilemaan taas uudelleen ...

  VastaaPoista
 6. Ihana myssy ja kyllä nuo keramiikkatyötkin ovat todella upeita. Minä kävin vuosi sitten keväällä keramiikkakurssilla, ja sain muutamia töitä tehtyä. Yksi kurssikaveri teki veneen levytekniikalla, ja minä autoin häntä piirtämällä veneen kaavat. Itse en rohjennut tehdä mitään vaikeampaa, kun olin ensimmäistä kertaa saven kanssa touhuamassa.

  VastaaPoista