11.12.2009

Pussukoita, Bruhnia
Jonkin aikaa sitten törmäsin nettiä selatessani mielestäni todella herkullisiin Lotta Bruhnin eläinkuviin. Pistin osoitteen talteen vaikka vielä ei ollut selvää ideaa miten niitä käyttäisin. Idea tuli tai kaksikin.
Ompelin pussukoita joihin silitin näitä eläimiä siirtokuvina. Osa pussukoista on tehty oikeasti vanhasta pallokuvioisesta verhosta. Osaan olen käyttänyt Marimekon uustuotanto kangasta jolla on ehtinyt olla käyttöä opiskelijakämpän verhona ja kannettavan tietokoneen laukussa. Kannettavaa ei ole ollut muutamaan vuoteen, joten ajattelin, että laukun kankaat pääsevät seuraavaan tehtäväänsä. Pussukoiden vetoketjut ovat vähän mitä sattuu, ruskeat olisivat olleet ehkä sopivampia.
 
Tulostin eläimiä myös magneettiarkille.Magneetit menivät muunmuassa ilmoitustaululle ja lääkekaappia koristamaan.Lotta Bruhnin ihastuttavia eläimiä pääset tutkimaan ja tulostamaan täältä Kliks. Samoilta sivuilta löytyy myös arkillinen aika kivoja avaruusaiheisia kuvia täältä Kliks. Tiedän ainakin yhden pienen pojan joka tykkäisi näistä ja voi olla, että jotain näistä tehtyä löytyy pukin kontista.

17 kommenttia:

 1. Siis nää on niin hellyyttäviä ja ihania että ei voi ku huokaista <3

  VastaaPoista
 2. ihania!!

  kerrohan pöljälle mistä saa magneettipaperia? ja miten se toimii? :)

  VastaaPoista
 3. ompas hauskoja :D itselläkin on harkinnassa tuollaiset silitettävät tulostearkit. kuinka laadukkailta nuo tulostekuvat tuntuvat? eli lähinnä, ajattelisitko niiden pysyvän myös pesun jälkeen kankaassa?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ♥

  Magneettipaperia olen tilannut joskus inkClubista. Arkki on ehkä noin 2mm paksuista ja sille voi suoraan tulostaa mustesuihkutulostimella. Arkista saa ihan tavallisilla saksilla leikattua kuvioita.
  Samalla tavalla olen meidän lapsien kuvista leikellyt magneetteja omaksi ja isovanhempien iloksi/kiusaksi.

  VastaaPoista
 5. Tuohon silitettävien tulostearkkien kestävyyteen en osaa sanoa kovin paljoa kun ei kokemusta hirveästi ole. Muut jotka noita ovat käyttäneet paljon varmaan osaavat vastata tuohon paremmin? Ainakin joustavilla kankailla kuva on alkanut halkeilla muutaman pesun jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Tuo oravapussukka on mun lemppari. :) Ihanan värikkäitä. Juu ja muistan tämän opiskelijakämpän minkä ikkunaa kyseinen verho koristi. :D :D

  VastaaPoista
 7. Ihania :) Minäkin syksyllä löysin samaiset sivut ja ihastelin niitä :) Mullakin on mielessä tehdä vielä jotain nuista kuvista :)

  VastaaPoista
 8. Iiiiihania.. niinku kaikki mitä teet :D Tykkään varsinkin noista keltapallo-pussukoista, kerrassaan sulosia <3

  -Annilia

  VastaaPoista
 9. Voi että miten ihania pussukoita.
  wau, ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 10. Siis ihana blogi eikä ihan blogi... :D

  VastaaPoista
 11. Ihan blogi täynnä aivan ihania juttuja!! Vau!!

  VastaaPoista
 12. Ihania pussukoita! Ja nuo kuva on valloittavia!

  VastaaPoista
 13. Ihania pussukoita, tulostettavista magneettikuvista en oo koskaan kuullutkaan! Söpöjä eläimiä.

  VastaaPoista
 14. Kiitos kovasti kaikista ihanista kommenteista! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 15. Ihania pussukoita ja niin söpösiä kuvia, että täytyy mennä heti tutustumaan. Heti alkoi sormet syyhyämään kohti kangasvärejä, pojalle pitäisikin bodeja ommella, ja onkin ollut hakusessa kivoja ja yksinkertaisia kuvia, mitä jopa minun hermoillani varustettu ihminen jaksaa sabluunoiksi veistellä. :)

  VastaaPoista
 16. Aiiiivan ihania pussukoita! Mistähän noita silitettäviä tulostearkkeja saa? Niille voi siis tulostaa värillä ja sitten silittää kankaaseen?? :) vai ymmärsinkö ihan oikein?

  VastaaPoista