20.12.2009

Ja sitten vähän väriä...


Tytölle ompelemani takin jäännöspaloista sekä keltaoranssista kankaasta ompelin taas muutaman pussukan. Tällä kertaa muutama tämmöinen ruttupussukka ja sitten muutama ihan perus pussukka. Kaavat säveltelin taas itse. Ruttikset olin ajatellut naapurin sukulaistytöille lahjaksi, mutta en ole alkuunkaan tyytyväinen työnjälkeen. Nämä peruspussukat onnistuivat onneksi joten lahjaksi pääsevät ne. Tämä blogi on muuten vielä aikamoinen salaisuus niin uskallan näitä lahjoja täällä näytelläkin. Ihan kaikkia en kuitenkaan, hihii, terveisiä vaan!


Minulle on iskenyt mahdoton saumurihinku! Varmaan sitä saisi jonkin ihan kelvollisen käytettynäkin?  Ihan perus ompelukoneella siis näitä ompeluksiani teen. Kummasti kangaskaupasta on alkanut kulkeutumaan kotiin myös trikookankaita ja tekisi mieli kokeilla tehdä vaatteita lapsille. Kangas röykkiöt kerääntyvät, kerääntyykö muillakin? Eurokankaan täti lohdutti ettei kankaita onneksi tarvitse ruokkia. Jokin lohtu sentään ;D

8 kommenttia:

 1. Ihanat ruttikset, varsinkin keltainen :D. Mukavaa jouluodotusta teille!!!

  VastaaPoista
 2. Minä kans haaveilen saumurista. Nyt olen ihan ompelukoneen huolittelevalla jousto-ompeleella ommellut trikoo ja muita lastenvaatteita. Vaan tulishan se saumurilla niin paljon nopeempaa...
  Käytettynä saa varmasti hyvän, varsinkin jos liikkeestä ostaa, nehän huoltaa kuitenkin ennen myyntiä :).

  VastaaPoista
 3. Ihanan mallisia ja ihanan värikkäitä pussukoita! Saumuri on kyllä aika verraton peli. Ainakaan itse en enää malttaisi pois antaa... Ja kangaskasojen kertymiseen on sanottava: KYLLÄ! Kyllä kertyy. Vaan samaa mieltä olen, kuin se Eurokankaan myyjäkin, eiväthän ne evästä pyydä ;)

  VastaaPoista
 4. Kannattaa hankkia saumuri ja käytettynä saa ihan hyviä ja kestäviä. Omani olen sellaiselta kiertävältä ompelukonekauppiaalta käytettynä ja huollettuna ostanut ja hän antaa vielä hyvät takuutkin.

  Ja kankaita kertyy tännekkin, sain kaapin niitä varten ja silti niitä on vielä lattialla pari pahvilaatikollista :D Pakkohan se on ostaa jos joku kiva löytyy.

  VastaaPoista
 5. ihania pikkupussukoita! Mä oon ainakin niin kauhee kangas hamstraaja,kaapeissa on kangasta metri tolkulla mutta aina on pakko ostaa lisää.Vaikka usein ajattelen että nyt ommellaan kaikki kankaat pois ja sitte vasta saa ostaa lisää ja pah.Ku tulee vastaan ihania kankaita on niitä pakko saada:D Nimimerkillä lähtee tänään hakemaan huhuuta:)

  VastaaPoista
 6. Ihania pussukoita, värit piristää harmaata päivää!
  Saumurista täälläkin haaveillaan, ompelukonekkin kun on astetta vanhempaa mallia niin ei sen jousto-ompeleet kovin kummoisia ole.

  VastaaPoista
 7. Saumuri on ihana! Mulla on ollut yli 16 vuotta käytettynä ostettu kone! :) Kankaita on kertynyt sellainen 4-5 äitiyspakkauslaatikkoa! :/

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista :)
  Saumuri olisi kyllä ihana olla.. pakko hankkia pikapuoliin ;D
  Miina sun kangasmäärä on pikkusen isompi kuin mulla Eihän tässä ole sitten hätäkään vielä, hahaa!

  VastaaPoista