22.5.2010

Huiveja (yksi myytävänäkin)

Vaikka niin uhosin etten huiveja enää tee. NIIN vielä nämä pari lupaamaani tein ja kas nythän ne onnistuivatkin ensiyrittämällä! Hassua! Ehkä näitä vielä jatkossakin teen mutta saa nyt nähdä. Ainakin hinta täytyy miettiä uusiksi.
Sitten olisi vielä tämä myytävänä oleva 2-laatuinen huivi. Kaksinkertaista trikoota, lasten koko. Ruskea on vähän vaaleampi kuin mitä normaalisti olen käyttänyt. Huivin keskivaiheilla ruskealla kangasvärituhru. Kuvassa alhaalla lähempi kuva virheestä. Jos tämän joku kelpuuttaa niin myytävänä olisi hintaan 18€ sis postituksen. Ota yhteyttä sähköpostiin tahtianis(a)gmail.com!

11 kommenttia:

 1. Minä tykkäisin tuosta 2. laatuisesta. Olisiko mitään mihin tykkäisit vaihtaa? =)

  VastaaPoista
 2. Tee ehdottomasti näitä lisää! Meillä on se keltaruskea, mutta vielä tarvittaisiin pinkkisävyinen, vaikka pinkkivalkoinen olis ihana!

  VastaaPoista
 3. Meillekin voisi tuollanen huivi kotiutua,nyt ei rahatilanne salli shoppailuja mutta kannatan myös huivitehtailun jatkamista!

  VastaaPoista
 4. Kuule, ostat vaan tai teet suuremman seulan ja jatkat huivien tekemistä. On nää sen verta suloisia, eikä idea ole ihan jokaisen kopioitavissa... :) Ite tekemällä sais just passelin seulan, eikä se niin vaikeeta ole... Sitä olis sit helpompi ja mielekkäämpi painaa näitä ihanuuksia.

  VastaaPoista
 5. Nää on kyl niin ihania :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille!

  Anrinko- On varmaan. Laittelen sulle postia huomenna!

  Täytyy katsella jos innostuisin vielä näitä tekemään :)

  VastaaPoista
 7. Tuo ruskeavalkoinen on ihana, mun lempparivärit! Harmi kun kerkes mennä...

  VastaaPoista
 8. Oi, nää on niin ihania! Jos vielä innostut näitä tekemään, niin voisi katsoa vaihtaria? :)

  VastaaPoista
 9. Onpas kivoja huiveja, niin sun tyylisiä...=)

  VastaaPoista
 10. jos innostut tekemään lisää, myös minä olen kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kannustuksesta! Kyllä näitä kohtaan taas positiivisesti ajattelen kun nyt sain onnistumaan. Joten saattaa olla että huiveja voisin myöhemmin taas tehdäkin :)

  Annika joo vaihtarit sopii!

  VastaaPoista