17.5.2010

Huh hellettä!


On kuuma mutta sehän ei haittaa yhtään tuollaisen talven jälkeen, mitä viimetalvi oli! Siksipä olenkin nauttinut jo useamman päivän ulkoilmasta ja yllätyskesästä. Ja vähemmän ajatellut ompelemista. Tai no kyllähän minä jo suunnittelin ompelukoneen virittämistä terassille :D Läppärikin olisi tietysti kiva niin voisi nurtsilla blogata.. Joo siis selityksiä riittää miksei minulla ole mitää kivaa näytettävää :D

Mutta minullapa on kivaa kerrottavaa. OnniBum etsii uutta kuosia josta painetaan pul-kangasta kestovaippoihin ja kankaaksi. Kuosin suunnittelusta järjestetään kisa johon kaikki saavat osallistua. Osallistujien kesken arvotaan 20€ lahjakortti OnniBumin vaippakauppaan. 

OnniBumin kisasivulla mietitään kuosista näin:
"Onko retroista retroin vasta tulossa? Iskeekö kasari tai jopa ysäri? Tekeekö uudet raikkaat kiemurat tuloaan? Loppuiko pöllöjen katselu, vai eikö sitä parasta ole vielä nähtykään?"

Voi olla että oma aika ei riitä kisaan osallistumaan ellei jostain putkahda jotain hienoa ajatusta joka on pakko piirtää. Mutta jäin mietiskelemään noita kysymyksiä. Itseä miellyttää vielä retrokuviot mutta ehkä raikkaammat tai yllätyksellisemmät väriyhdistelmät kiinnostaisivat perinteisiä enemmän. Ja pöllöjä jaksaa mielestäni katsella aina :D. Mitäs muut olette mieltä? Millainen kuosi olisi juuri nyt se kaikkein kivoin?

Irinkalla on blogissaan aiheesta myös blogiarvonta, käykäähän osallistumassa!

9 kommenttia:

 1. ehdottomasti osallistut!!
  sulla on niin ihania juttuja ja tiedän että varastosta löytyy vielä vaikka mitä uutta ihanaa!!

  VastaaPoista
 2. Sinne vaan osallistumaan:)

  VastaaPoista
 3. Osallistu ihmeellä! Mutta itse sanoisin, että retrot ja pöllöt on jo nähty. Lintuja on muitakin ;)

  VastaaPoista
 4. mäkin olen sitä mieltä että pöllöt ja norsut on kyllä ollut ja mennyt. maailma on täynnä eläimiä ja muotoja jotka voi olla retrohtavia ja silti tuoreita ja raikkaita.

  VastaaPoista
 5. Sammakot vois olla aika mageita. :) Ja totta kai sun Paapii kannattaa osallistua. :)

  VastaaPoista
 6. Heh :D En minä sitä oikeastaan kysynyt että osallistuako :D Mutta kiitos kannatuksesta :)

  VastaaPoista
 7. Sulla on nii ihanat retrokuviot, että antaa palaa. Vaikket kysynytkään, niin minäkin kannatan :D

  VastaaPoista
 8. Ai sielläkin paistatellaan auringossa!!!! Kyllä kesällä on ihanaa.. nautitaan nyt lämmöstä! Ja kappas, onpa hauskan kuuloinen kisa tosiaan :) Mie kannattaisin ehkäpä jotain hiukkasen retrosta poikkeavaa.. :)V

  VastaaPoista