26.11.2009

Piparkakkutalo


Pikkujoulu on kohta ja pitihän sitä miettiä miten se näkyy sisustuksessa. Tein piparkakkutalon! Katto on vähän kenollaan ja piiputkin vinossa mutta ei kai se menoa haittaa. Tämä on muuten ensimmäinen täysin omatekemä talo ja tykkään siitä kaikista vioista huolimattakin. Saapas nähdä kauanko se pysyy ehjänä. Lapset käyvät vähän väliä katsomassa taloa ja tyttö sanoo kokoajan että HAUKKAA! Toivottavasti ei haukkaa ainakaan ihan vielä :)


13 kommenttia:

 1. niin jouluiselta näyttää! jospa tyttö tarkoittaa, että hauskaa...Toivottavasti kaikki piparit eivät menneet talon rakennusaineiksi vaan kakkuja jäi myös haukattavaksi.

  VastaaPoista
 2. tosi hieno!!! onko mitään mitä sä et osais tehdä?? ;) ;)

  VastaaPoista
 3. Wau. Upea. Olen sanaton!!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis. Oon ihan kade ;-D Mun on varmaan pakko koristella meidän piparitalo viisveen kanssa ja siitä ei taatusti tule lähellekään näin hienoa...
  Mutta onhan se yhdessä tekeminen tärkeää

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kivoista kommenteista!

  Kyllä tyttö tarkoitti haukkaamista :D näytti talolle hampaita suu isolla. Asia korjaantui kun annoin käteen piparin, joita onneksi oli talon lisäksi.
  Poika oli mukana talon tekemisen kaikissa vaiheissa ja sanoi mielipiteensä. Pursotuksia en antanut pojan taloon tehdä, sai harjoitella toisille pipareille. Savupiippuja muurattiin sokerinpaloista yhdessä :)

  Riikalle- Sinä senkin höpsö;)

  VastaaPoista
 6. voi miten upea talo! Aivan ihana, mä onnistun aina vaan polttamaan sormeni sokerissa ja romauttamaan koko talon :)

  VastaaPoista
 7. herranjumala miten hieno! Ihailusta silmät pyöreänä en voi kun sanoa, että WAU!

  VastaaPoista
 8. Kiitos näistäkin kommenteista, tässähän aivan nolostuu :)

  VastaaPoista
 9. ihana talo! miten noi ikkunat on tehty, saako udella ;)

  VastaaPoista
 10. Ikkunakoloihin laitoin ennen paistamista murskattuja kovia hedelmäkarkkeja. Uunissa sitten pipari paistuu ja murska sulaa "ikkunaksi"

  VastaaPoista
 11. Hei! Millä materiaalilla katto on päällystetty? :) -Elena

  VastaaPoista