23.11.2009

Kärpässieniä, kärpässieniä


Olen lähiaikoina ihastellut Niinulan Niinun kärpässieni -aiheisia postauksia. Jotenkin olen vaan odottanut löytäväni jotain kivaa kärpässienillä kuvioitua kangasta, jotta pääsisin niitä omiin töihini laittamaan, mutta eihän sellaista löydy ainakaan tästä lähistön kaupoista. Toinen paikka jossa olen käynyt ihastelemassa usein on PimPam jossa Petra tekee mielettömän taidokkaasti aplikaatioita kankaalle.
Näistä vaikutteita imemällä tein kärpässienimyssyn ja pienen laukun. Aplikointi onnistui yllättävän hyvin ensimmäiseksi kerraksi siis ja lopputuloksesta tykkään. -Kuinkas muuten onhan siinä kärpässieniä :D Mieleen tuli kuitenkin, että pikkusiskolla ei ole sopivaa takkia noiden kanssa pidettäväksi joten pitäisiköhän semmoinen vielä koittaa tehdä, hmm.


7 kommenttia:

 1. Alan kutsua hatustiksi :D hieno taas

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihania ompeluksia ja askarteluja sinulla täällä blogissa. Nuo edellisen postauksen pöllöt on HURMAAVIA. Ja kaikki nuo hatut on tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 3. Vautsivau taas kerran. Vähänkö olis ihkuja pojalle tuommoset kärpässienihatut jos olis sininen tai beige tuo punainen pohja. Vink vink :) :) :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!

  lumppumaakari-
  Kiitos uudesta kutsumanimestä ;D Lisää hattuja teen varmasti jatkossakin, kun se on niiiin kivaa.

  Piia-
  Kiitos sinullekin, käyn usein katselemassa ja ihastelemassa sinunkin tuotoksiasi!

  Riikka-
  Kiitos taas. Pistetään harkintaan nuo ehdotukset:) Jaa, sinistä pallokuvioista kangasta löytyis kyllä kaapista.. joutuiskohan heti kokeilla ;D

  VastaaPoista
 5. Iiikkkk!
  Upeita!
  Pää taas surisee ideoita, lainaillaan niitä vaan rohkeasti:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jarna ja Niinu. Parasta antia bloggaamisessa on kai juuri ideoiden vaihto!

  VastaaPoista