28.9.2012

Aurinkoa ja pupuvillitystä

Aurinko on tänään pilkistellyt taivaalta koko päivän. Sääennuste sen sijaan näyttää aika ankealta koko viikonlopuksi. Mutta oi ihanuutta on kuitenkin viikonloppu ♥ Ja aurinkoa saa täältä. Tai no ei ihan sitä, mutta kampanjakoodilla AURINKO sen sijaan ilmaiset toimituskulut koko viikonlopun ajan. ;) Täällä on myös pakkailtu pöllöavaimenperistä pieniä TSI paketteja. Niitä sujautellaan mukaan kaikkiin yli 40€ ostoksiin. 


Pari päivää sitten sain tämmöisen viestin PaaPiin facebook sivulla:

"Tämä on nyt aivan supersuperepäreilua. :( Näin tämän ilmoituksen seinälläni ja klikkasin tietysti heti katsomaan, että millaisia pussukoita on tarjolla. Löysinkin ihan ylisöpön sinisen pupupussukan, joka kaiken lisäksi vielä mittojensa puolesta riittää haukkaamaan sisäänsä Samsung Galaxy S3:ni. Tilasin pussukan tietysti heti ja tänään se jo tuli perille, mutta arvatkaa mitä kävi!?! Minun KARSKI raksamieheni, aviomieheni OMI mun söpön pupupussukan! Tarjouduin tilaamaan sille kaivuripussukan, mutta ei kelpaa, kun se haluaa nuo siniset puput. Jos mä tilaan nyt itselleni siniset puput, niin olen maksanut "turhaan" kahdet toimituskulut, kun olisin alunperinkin voinut tilata ne samalla kertaa jos olisin tiennyt, että tässä käy näin. Sitä paitsi jos meillä on miehen kanssa molemmilla siniset pupupussukat, niin ne menee sekaisin keskenään ja oransseja taas en haluaisi, kun se ei ihan ole lempivärini. Kaivureitakaan en halua, kun haluan ne söpöt pupuset. Mitä mä nyt teen!?! :( Nimim. Puputon kännykän omistaja."   

Sain luvan kertoa tästä kaikille koska se on kuulemma oikein miehelle. :D Minusta tämä oli aivan hulvatonta ja asiaan piti löytää ratkaisu! Ratkaisuhan oli tietysti Special edition kännykkäpussi jossain toisessa värissä.
Tästä ruskeasta niitä on pian tulossa niin saadaan asia hoidettua. ;)


Arvatkaa mitä tämän kuvan julkaisusta seurasi. No ihana tulva kyselyitä eikä pupuja voisi tulla kankaana saataville. Sen seurauksena minulle taas innostusta, haaveilua ja ripaus yllytyshulluutta. Kyllähän se ensimmäinen oma kangas olisi mahtavaa vihdoin teettää ja PaaPiille tietysti lakanapuuvillana. Se vaatii kuitenkin hieman vielä sulattelua, säätämistä (ja säästämistä, auttakaa tekemällä tilauksia verkkokaupassa, heh) . Värejäkin jo innostuin kokeilemaan. Ehkä ehkä! 

                                Pupuvillitystä kerrakseen!




12 kommenttia:

  1. voi nämä pupuset on kyllä ihania!! varsinkin tuo ruksea ja vihreä sytyttää :D aivan loistava tuo "tarina" pupupussin pöllimisestä! kyllä tuosta kankaastakin keksisi vaikka ja mitä tekemistä, eli kangasta tuosta ja heti!!! :)

    VastaaPoista
  2. Tämä pupu taitaakin olla kivoin kuosisi minun mielestäni. antaa palaa vaan!

    VastaaPoista
  3. Pupukangasta kehiin!!!! Minä täällä jo aiemmin tuota ihastelinkin:) Arvatenkaan en ole ainoa. Ja juuri tuo ruskea on erityisen kiva. Ja turkoosi myös - pojalle tulisi.

    VastaaPoista
  4. Puput on ihania! Minullakin sattuu olemaan henkilökohtainen syy haluta oikein kovasti ja mieluiten vielä pikaisesti pupukangasta!! =)

    VastaaPoista
  5. Tahdomme Anniinan pupuja!
    Ruskea on ihanan lämmin ja turkoosista tulee mieleen talviset huurrepuput :)

    VastaaPoista
  6. Oranssi ja turkoosi ovat suosikkejani.

    VastaaPoista
  7. Ihania pupusia. Tilaisin heti turkoosia kangasta, jos sitä olisi saatavilla:)

    VastaaPoista
  8. Hihi, mä oon todella aikaani edellä kun ihastelin pupuja blogissani ennen niiden suunnittelijaa :D IHANIA OVAT!

    VastaaPoista
  9. Aivan sama tulisiko tuota pupua puuvillana tai trikoona, varma myyntivaltti olisi, kovasti sitä odotan että pääsisin sitä myymään ja ompelemaan! Aivan ihana, jatka Anniina samaan malliin :)
    t. pohjoisen kauppias

    VastaaPoista
  10. Heippa!
    Nyt vasta löysin tieni tänne. Myyrä-ystäväni on kyllä puhunut,tästä/sinusta, mutta ei ole vain tullut käytyä. (hän kun sai eka lähetyksen, sen innoittamana tulin tänne)

    Aivan eri-ihania kuoseja, kortteja, pehmoleluja jne... TYKKÄÄN kovasti!
    Toi kettupehmis :) sulatti heti sydeämeni! Inana!!!

    VastaaPoista
  11. Kiitos kaikille kannustuksesta täälläkin. Lämmittää mieltä! ♥

    VastaaPoista
  12. Tuo olisi ihan mieletön ruskeana, ihan sama olisiko trikoo vai lakanapuuvilla!! <3

    VastaaPoista