4.9.2012


10 kommenttia:

 1. Apua miten ihania nuo ketut! :D

  Kettu onkin yksi lemppari eläimistäni. Katsoin jo viime postauksessa noita ja voi että, syötävän suloisia...

  VastaaPoista
 2. No voi jehan kun just sen tilauksen ehdin tehdä :D Just mietin eilen että vitsi kun ei ole tsi-kettua, ois voinut ite ommella tilatun sijaan tai ommella kaverin valmiille ketulle.

  VastaaPoista
 3. Oi ei, tilasinko just muutaman päivän liian "aikaisin" ? Ei tainnut pujahtaa kettu pakettiin :/? Puseroa ja pipoa täällä odotellessa;)

  VastaaPoista
 4. Kettu on söpö, mutta päivämäärissä myös kuukauden jälkeen tulee piste!! Mussa asuu pieni kielioppinatsi ja tuota samaa virhettä näkee koko ajan joka paikassa, onko järjestysnumerot ihmisten mielestä oikeasti niin vaikeita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustan, että ei ole aina hanskassa kielioppi eikä oikeinkirjoituskaan. Tänne uskaltaudun lukihäiriöstä huolimatta silti naputella. Mukavaa päivää sinulle! :)

   Poista
 5. Harmi harmi. Kamppikset alkaa ja loppuu aina joskus. Ompeluarkkeja ei ole kummankaan paketissa. Onneli ja Mirka muistuttakaa seuraavalla kerralla tästä niin jospa keksisin jotain korvausta kärsimyksiin. ;)

  VastaaPoista
 6. Tai sit on vaan vielä ostettava joku jo eilenkin himottanut mutta tilauksesta pois jäänyt ketturele ;) Onko ompelupaketteja muuten yksi per tilaus vai yksi per vaate?

  VastaaPoista
 7. No olen jo luvannut yksi kettuarkki/vaate niin kukaan lapsi ei jää ketutta. :)

  VastaaPoista
 8. Kai se on meidänkin harkittava toista tilausta :D. Kun kerran oltiin liian aikaisessa täälläkin :D.

  VastaaPoista