28.1.2011

TSI Sieniä

Bambien lisäksi ajattelin tehdä pari muutakin TSI pakettia. Nämä sienet ovat nyt seuraavana. Tein joskus syksillä kokeiluna muutaman kärpässienen. Nyt syntyi sieniperhe. Sienet ovat iloisia ja välillä unisia sillä näissä on PaaPii Designin tapaan toisella puolella nukkuva ja toisella iloinen ilme. Piirtelin kuusi erilaista sientä jotka saa leikellä kangasarkilta ja ommella yhteen. Näiden ompelu on oikein helppoa sillä sienet asetetaan vain vastakkain ja ommellaan reunoista yhteen.  

Sienillä voi leikkiä lasten kanssa vaikka myrkkysienileikkiä. Leikissä yksi lapsista menee ulos huoneesta ja muut päättävät sillä aikaa mikä sienistä on myrkyllinen. Kun lapsi tulee huoneeseen takaisin, hän voi alkaa keräämään sieniä. Jos hän ottaa käteensä myrkkysienen muut huutavat MYRKKYSIENI ja leikki loppuu siihen. Voittaja on se joka kerää eniten sieniä. Tai voihan näitä sieniä käyttää ompeluksissa muutenkin. Sienet voivat olla myös koristeita tai niistä voi tehdä tuoksusieniä lisäämällä vanun joukkoon tuoksua. Iloisen sienen voi antaa vaikka pikkuiseksi lahjaksi ystävälle. Tai niistä voisi tehdä soittimia lisäämällä sisälle kulkusia tai muita kilisevää tai kolisevaa.

Sienien pituus vaihtelee 14cm ja 16cm välillä. Vielä näitä ei ole putiikissa mutta kovaa kyytiä on tulossa. Hinta TSI paketille tulee olemaan 19€. Valmiina näitä en myy kuin tilauksesta.






24 kommenttia:

  1. Nämäkin on niin ihania!!!Nuo TSI paketit on tosi hyvä idea!

    VastaaPoista
  2. Ooh, aivan älyttömän ihania!!

    VastaaPoista
  3. Nämäkin ovat kyllä niiin ihania! Ja oon kanssa ehdottomasti sitä mieltä, että nämä TSI-paketit ovat todella hyvä idea!

    VastaaPoista
  4. Ihanan iloisia sieniä. Sopii tosiaan TSI-pakettiin.

    VastaaPoista
  5. Juu yhdyn edellisiin eli aivan mahtavaa että on tällaisia TSI-paketteja! Ja nää hahmot ja kuosit on vaan niiiiin sydämellisiä :)

    VastaaPoista
  6. Oi miten suloisia sieniä! oikein ihania!

    VastaaPoista
  7. Miten tuon raskii leikata? Kanttaa vain ja saa hienon astiapyyhkeen.

    VastaaPoista
  8. Voih tulee mieleen Super Mario

    VastaaPoista
  9. Nämähän on ihan selvästi iloisia rouvia papiljotit ja huivit päässä valmistautumassa illan juhliin... Hilpeä joukko!

    VastaaPoista
  10. Aivan mahtavia! Ja ihanaa, että on tsi-pakettina! mitäköhän ihanaa keksit seuraavaksi? ;) Nämähän olis ihania lahjoja myös alakouluikäisille innokkaile ompelijoille.

    VastaaPoista
  11. aivan ihaniaihaniaihania sieniä:)!

    VastaaPoista
  12. Ihani sieniä! Ja kaunis tuo kangas olisi tuollaisenaankin. Siitä saisi esim. kivan taulun keittiön seinälle tai leivinliinan pullille. :)

    VastaaPoista
  13. Voi mie tahon näitä!! Ja tahon mie kyllä sen bambinkin <3

    VastaaPoista
  14. Ihania! :)
    Sinun innostamanasi tänään sit kotiutui seula,raappa ja muita tykötarpeita. saas nähdä mitä saan aikaiseksi ku lähden säheltään :D

    VastaaPoista
  15. hih, ihanan iloisia sieniä :D

    VastaaPoista
  16. Kiitos oikein paljon kaikille taas kommenteista! ♥

    VastaaPoista
  17. Milloin nämä tulevat myyntiin? :) Ihanat!

    VastaaPoista
  18. Hiuh,
    Nämä pienet sienet aivan ihanaisia!
    Kärpässieni fanittajana, Tykkään : )

    VastaaPoista
  19. No kyllä ovat kauniita ja upeasti muotoiltuja!

    VastaaPoista