19.8.2010

Miksi en ole kokeillut tätä jo aiemmin?


Joku aika kauan blogiani seurannut taitaa muistaa PaaPii heijastimet josta tämä blogikin on saanut myöhemmin nimensä. Tulipa kokeiltua vähän samanlaisia avaimenperiäkin. Nyt oli vihdoin PaaPii pehmojen vuoro. Nämä ovat 25cm pitkiä. Keltaisen ja sinertävän nukkujan kankaat ovat vanhoja, toinen ollut verhona ja toinen lakanana. Pilkullinen kangas on uutta. Naamakukat on tehty fleecestä. Mitä tykkäätte? Tekisinkö näitä muutaman myyntiinkin? Näihin muistin laittaa ensimmäisen kerran merkitkin :)




  






Ps. Ihan mieletön määrä kommentteja edelliseen postaukseen. Kiitos niistä kaikista ♥

45 kommenttia:

  1. Söpöjä pikku Paapiit. Tai siis isot Paapiit. :) Halittavia.

    VastaaPoista
  2. Oi, miten suloisia!

    Höh, miksi tuo ei ole tullut mulle mieleen, siis käyttää fleeceä noin, jotenkin olen aina mieyltänyt, että tuollaiset tehdään huovasta... :)

    VastaaPoista
  3. Ihania ovat, ehdottomasti kannattaa tehdä myös myyntiin.

    VastaaPoista
  4. ihania ja suloisia, kannattaa tehä myyntiinki asti :)

    Meiltä löytyy ne alkuperäiset heijastin-paapiitki.. :D

    -Ansku

    VastaaPoista
  5. Oi IHANIA!!!!
    Tuleeko avaimenperänä myös? Sellaisen kun voisin haluta itselle.
    Olen kans ajatellut tehdä avaimenperiä joulua varten. Pöllöä ainakin...ehkä.

    VastaaPoista
  6. Vau,ovatpa tosi söpöjä!

    VastaaPoista
  7. Suloisia! Myyntiin vain! :)

    Eikö noita voisi tehdä vieläkin suurempina? Olisivat kiva lisä sängyllä muiden tyynyjen joukossa...

    VastaaPoista
  8. Oi miten lutusia ja ihania <3

    Ja todellakin, mahtava kommenttimäärä edellisessä postauksessa!!! Olisikin upeaa joskus saada moinen määrä, mutta siihenhän tarviaa vain sen, että tekee jotain todella upeeta!! Tuo takki kyllä on aivan herkku, värit, malli ja kaikki :)

    VastaaPoista
  9. Suloisia! Ja niin halattavan näköisiä :)! Varmasti kannattaa myyntiinkin tehdä.

    VastaaPoista
  10. Ihania. Tuo keltainen varsinkin. Ja myyntiin tottakai!!!! :)

    VastaaPoista
  11. Voi että on kyllä suloisia, todellakin halittavia pikku paapiita :) Näissä on niin pirteät ja ihanat värit näissä sun ompeluissa, että piristää kyllä päivää kun blogiasi käy lukemassa :)

    VastaaPoista
  12. Ihania!
    Pakko vielä sanoa, että kuolasin vielä uudestaa tuota edellisen postauksen takkia, joka on ihanan värinen, mallinen ja fantastisen kaunis. :)

    VastaaPoista
  13. Munkin mielestä ehdottomasti myyntiinkin! Voisin ostaa tulevalle pirpanalle keltapukuisen nuken. :) Vaikkapa tuon kuvissa olevan, jos se on myynnissä? ;D

    VastaaPoista
  14. Ehdottomasti ihania, haluasin keltaisen ja vaaleanpunaisen :)

    VastaaPoista
  15. Keltaisen haluaisin lapselleni! Paljonko hintaa? Laita myyntiin vaan...Siili on myös ostoslistalla :)

    T: Kodinhenki joka ei pääse kirjautumaan :I

    VastaaPoista
  16. Aivan ihania!

    Kannattaa ehdottomasti laittaa myyntiinkin!!

    VastaaPoista
  17. oi oi toi keltainen on herkku <3

    VastaaPoista
  18. Suloinen takki edelisessä postauksessa!

    Voisko nuo olla jopa viekin isompia...hieman... koristetyynyn kokosia?

    VastaaPoista
  19. Söpöjähän nää ♥ Mä sain yhden ajatuksen tästä, pistän mailia ;)

    VastaaPoista
  20. Ihania; ehdottomasti kannattaa tehdä myyntiin!

    VastaaPoista
  21. Aivan hurjan suloisia!!! Meidän tyttö sanoi heti, että hän haluaa tuollaisen vaaleanpunaisen. Ehdottomasti myyntiin!

    VastaaPoista
  22. Kiitos kaikille kommenteista! Tuo koristetyyny on hauska idea! Ehkä korkeus voisi olla 40cm? Näistä ei mikään ole myytävänä kun lapset rakastuivat näihin. Poikakin joka ei muuten niin välitä pehmoleluista! Myyntiin lupaan näitä tehdä ja täytyy kokeilla sitä isompaa versiotakin!

    VastaaPoista
  23. EHTOTTOMASTI MYYNTIINKIN! :) Aivan ihania ja niin halittavan näköisiä. Kaikki ovat ihania, mutta tuo sininen osu ja uppos parhaiten. Ja yhdyn moneen edelliseen..edellisen postauksen takki! NAAMMM!!!

    VastaaPoista
  24. Suloisia, tottakai teet myyntiin!

    VastaaPoista
  25. Tosi ihania! Myyntiin vain, nämähän ovat kuitenkin niitä ihan paapii-nimikkotuotteita! (ja suloinen tuo edellisen postauksen takki!!) :)

    VastaaPoista
  26. Varmasti menee kaupaksi :). Jos olisi kohde, niin tällaisen kyllä hankkisin....

    VastaaPoista
  27. Kannattaa toki tehdä myyntiin, oikein kivoja!

    Samantapaisiahan kyllä joku yrittäjä jo tekee, tai on ainakin joskus tehnyt, esikoinen sai aikoinaan syntymälahjaksi melkein identtisen näköisen tuollaisen pehmon. Siinä kyllä oli silmät auki, joten eihän tuo ole matkimista kuitenkaan.
    Kristiina

    VastaaPoista
  28. Voi Kristiina muistatko yhtään merkkiä tai kuka tekee? En ole koskaan nähnyt samantyylisiä missään, mutta olisi tietysti hyvä olla selvillä jos vastaavia jo on.

    Onko joku muu huomioinut samaa?

    VastaaPoista
  29. Ihania!
    Mä tykästyin tuohon siniseen.

    VastaaPoista
  30. Ihania! :) Meilläkin oli joskus vähän vastaava pojalla vauvaleluna. Se oli lahjaksi saatu ja tietääkseni käsityönä tehty, vaaleansininen ja kooltaan ehkä 15cm. (Nimeä en kyllä tiedä) Upea muuten tuo edellinen takki!

    VastaaPoista
  31. Mainioita! :) Mulle tuli mieleen, että PaaPii-merkin voisi ommella sydämen kohdalle, näin nukeilla sykkisi PaaPiin sydän :D (ja hieno merkki näkyisi paremmin!) En tiedä lieneekö sitten ihan hullu idea, mutta kerroinpa kuitenkin ;)

    VastaaPoista
  32. Kiva, mutta minulla on jo ollut tuollainen lapsena. Ihan siis jonku tekemä.

    VastaaPoista
  33. Ihastuttavia kaikki kolme. Kyllä noita kelpaa myyntiinkin tehdä. Itse en muista aivan samanmoisiin törmänneeni, tosin jotain "turvallisen tuttua" näissä tuntuu kyllä olevan.

    VastaaPoista
  34. Ok. Jotain tuollaisia on siis joku tehnyt joskus. En nyt sitten teekään myyntiin näitä ainakaan ennen kuin saan selville enemmän millaisia ne on olleet. Matkia en halua, vaikka tätä oma idea onkin... harmi juttu!

    Jos jollain jossain jemmassa samankaltainen on niin toivoisin kuvaa vaikka sähköpostiin. Ja tekijänyrityksen nimitietokin olisi kiva!

    VastaaPoista
  35. Ihania pehmoja! Pikkuveljelläni oli joskus samantyylinen, pyydän äitiä ottamaan kuvan siitä ja lähetän sinulle. Voitit muuten blogini arvonnassa pipon, otatko yhteyttä sähköpostilla! :)

    VastaaPoista
  36. Kiitos kuvasta Pintselle! Ja kiiiitos arvontavoitosta :)

    VastaaPoista
  37. Ihania pehmoja! Mulla on muuten ne sulta ostamat paapii-heijastimet avaimenperinä, on ihan parhaita ku ei mee avaimet hukkaan ihan helposti :D

    Minusta näissä pehmoissa ja tuossa yläkuvassa olevassa vanhassa pehmossa ei ole muuta samaa kuin muoto. Ja noin yleisestä muodosta nyt ei voi ihan tekijänoikeuksia alkaa perätä! Täysin erilaisia minusta ovat.

    VastaaPoista
  38. Minullakin on tuollainen kangasvauveli, rakastin sitä lapsena, kannoin kainalossani. Tallessa yhä, 28-vuoden jälkeen.. Ja se on äitini tekemä -ihan itte, mallista luultavasti, jonkun toisen mallista.. Ja minulla on toinenkin, samaa tyyliä, eri vuosikymmentä, ostettu jostakin myyjäisistä, johon sen joku oli ommellut, tehnyt sarjatyönäkin, ihan itte, mallista, jonkun toisen mallista tehnyt oman näköisensä..;) Idea siis on ollut jo vuosia, vuosikymmeniä, oma toteutuksesi on suloinen, todella omaperäinen, ihana ja siksi uusi, omasi. Jatka vain rohkealla mielellä! Terkuin: aajuska

    VastaaPoista
  39. Heip! Heh, katsoin että nämähän on ihan kuin se rintakoru jonka voitit arvonnastani...kunnes tajusin että hitsi, sehän onki niin päin että mun se rintakoru on samanlainen kuin sun paapii-hahmo!vaikka yhdennäköisyys on ilmeinen, en oo ollenkaan tajunnu sitä enne ku nyt ku näin nää pehmot! :D ihania pehmoja. itelleki tulee mieleen se yks lapsuuden pehmo, jonka olin ihan unohtanut. missähän se on...

    VastaaPoista