11.8.2010

Ne tuli, ne tuli!


Hii! Ne tuli! Tilasin ne täältä. Ei mulla muuta :)

22 kommenttia:

 1. Kivat on!!!
  Ihanat kun on eriväreissä.
  Mä kanssa tilaan vielä vaaleassa värissä joulua varten.
  Noi on ollut kyllä hyviä. Olen vuoden verran käyttänyt noita ompeluksissani.

  VastaaPoista
 2. ihanat merkit!
  mä oon kans tilannu tuolta, kesti 4kk tulla :o kun oli ruuhkaa.

  VastaaPoista
 3. Kivat ja simppelit. Tilasin kans samasta paikasta ja olin tyytyväinen. Asialliset ja nopeat vastaukset,kun sähläsin tilausten kanssa ja vanhentuneilla ruotsintaidoilla setvin asiaa. Merkit sain parissa viikossa.

  VastaaPoista
 4. Suloisia ovat! :) itse kanssa jo tuolta tilannut pari vuotta merkit omiin töihini, loistava paikka! :)

  VastaaPoista
 5. Kivat merkit! Hyvä idea tilata monessa eri värissä!

  VastaaPoista
 6. Kiva kun ovat noin iloisen värisiä. No okei, ei ehkä se musta, mutta niitä voikin sitten laittaa niihin "aikuisten" juttuihin :D

  Mulla on myös esitilauksessa. Vielä hiotaan fonttia ja värejä yhteen...

  VastaaPoista
 7. Samasta paikasta olen myös tilannut omat merkkini. Olen kyllä ollut tyytyväinen.

  Ois kyllä ihana kun merkkejä olisi eri väreissä ja saisi aina vaatekohtaisesti valita sopivan värisen :)

  VastaaPoista
 8. Mullekin tulossa uudet merkit samasta paikasta. Entiset on myös sieltä ja olen ollut tod. tyytyväinen! :)

  VastaaPoista
 9. Kivan värisiä! Mäkin just viime viikolla taas tilasin tuolta, nyt odotellaan sitten tilausta. Vanhat merkit alkaakin oleen ihan lopussa jo!

  VastaaPoista
 10. Näköjään paljon tyytyväisiä tilaajia :) Näiden toimituksessa meni n 6viikkoa ja ehdin jo kyselläkin niiden perään. Nopeasti vastasivat!

  Pähkäilin kauan noiden värien suhteen. Jotenkin musta olisi ollut tylsä pelkästään mutta muiden värien kanssa on aina se että sopiiko ne värit siihen työhön mitä on tekemässä. Pakko oli sitten tilata monessa värissä. :D Ja jatkossa ehkä vielä sitten muitakin värejä ;) Hyvänlaatuisilta lappuset vaikuttavat!

  VastaaPoista
 11. Oi ku hauskan värisiä.. itsekin olen ollut todella tyytyväinen noihin lappusiin ja mietinnässä on jo millä värillä seuraavaksi tilaisin. Ja täältähän löytyi vastaus! Kaikissa sateenkaaren väreissä siis.. :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihania juttuja sinulla, lisään linkin blogiisi Inkan (tai minun) blogiin.

  VastaaPoista
 13. Itse olen onneton vieraissa kielissä ja tuntuu vaikealta yleensäkin netissä tilaaminen, saati sitten vieraalla kielellä. Oletko tilannut muunlaisia etikettejä. Paljonko tuli maksamaan? Itse haluaisin sellaisia, jotka voi ommella saumaan (näkyisi molemmin puolin) Oletko sellaisia tilannut? Olisin kiitollinen neuvosta.

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikille!

  Mervi monet ovat kai etsyn kautta lappuja tilanneet. Itse koin helpoksi tuon ruotsalaisen firman kautta tilaamisen kun ei tarvitse sähköposteja välttämättä lähettää vaan sivujen kautta suoraan voi tilata. Avuksi voi käyttää vaikka googlen kääntäjää. Nämä lappuset maksoivat muistaakseni n. 50senttiä/kpl. Tietysti mitä enemmän samanlaisia tilaa kerralla sen halvemmaksi tulevat. Nämä olivat ihan ensimmäiset lappuset jotka tilasin ja muualta ei ole kokemusta.

  VastaaPoista