12.9.2014

Moi

Ei nyt välitetä ollenkaan siitä, että edellisestä viestistä on yli vuosi. Ja kuvittellaan, että tänne tämän tauokin jälkeen joku silmäpari eksyy. Monta kertaa olen blogin jo ollut kuoppaamassa ja poistamassakin. Mutta tämä on PaaPiin koti, yrityksen tarinan alku ja juuret. Eihän niitä saa poista? Toisaalta tämä on myös mainostuskanava. Pelkäksi mainostukseksi blogi meinasi muuttuakin jonka vuoksi bloggausinto laantui. Aikaa ompeluharrastukselle ei enää juurikaan ole kuin todella harvoin ja silloinkin yleensä johonkin tarpeeseen. 

Tein tämän nyt itselleni hetken mielijohteesta todella helpoksi ja asensin puhelimeen Bloggerin sovelluksen. Jotain hyötyä siitäkin, että herää liian aikaisin eikä uni enää tule. :D Välittämättä tekstin muotoilusta tai muista seikoista tällä mennään. Tai sitten ei mennä jos ei sille tunnu. ;)

Tässä ollaan menossa hautajaisiin. Ompelin mekon hautajaisia edeltävänä iltana oman malliston kankaasta. Joku valmis kaava olis ollut kätevä. :)7 kommenttia:

 1. Itsekin käytän Bloggerin sovellusta. Joskus kuvat on ihan kuraa ja blogin ulkonäkö mitä sattuu, mutta toisaalta bloggaamisen into on säilynyt. Ja se on loppujen lopuksi kaikkein tärkeintä! Eli intoa uuteen yritykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hitsi sivupalkissa näkyy, että 7 selaaja online. Ja täällä on kommenttikin siitä todisteena. Kiitos! :D Kyllä aika kankealta tosiaan tuo bloggerin sovellus tuntuu mutta jospa säästyisin kamalimmalta kuralta siitä huolimatta ja innostuisin taas päivittämään.

   Poista
 2. Ei välitetä tauota, äkkiäkös sitä vuosi vierähtää. =)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla sinusta taas täälläkin:) Ihana mekko!!!

  VastaaPoista
 4. täällä ollaan! ja kiva että oot sinäkin taas! :)

  VastaaPoista
 5. Moi! Mä suljin blogin, kun tuli niin paljon roskapostia ja spämmiä sitä kautta. Saapi nähdä aukeaako enää koskaan, ehkä se tie on jo nähty :) Mutta kiva, että sä palasit!

  VastaaPoista