14.9.2014

Koska pussukkahulluus!

Minulla oli ollut pitkään tuoteidea. Sellainen jota en voi valmistaa itse tai antaa ompelijalle ommeltavaksi koska vaatii erityisiä työvälineitä ja taitoa. Halusin kehyskukkaroita! (Ei vaadi perusteluita, eihän?)


Valmiina ajatuksiin sopivia kankaita ei ollut. Onneksi löytyi etsintöjen jälkeen paikka josta hankkia pohjakangas. Pehmoinen puuvillapanama sopisi tähän hienosti. Se pitäisi vain valkaista, mutta missä. Löytyihän se painotalokin sitten joka voi sekä valkaista, että painaa pohjakankaan ja vieläpä maltillisissa määrissä. Hienoa! 


Idea oli, että haluan monivärisiä kuoseja näihin eikä käsinpaino siksi ollut paras vaihtoehto. Sitten vain kuoseja valikoimaan ja muokkaamaan kokoa ja värejä tarkoitukseen sopivaksi. 


Noniin. Nyt on kankaat. Ihanat pehmoiset ja värikkäät. Mutta missäs nämä nyt muuttuisivat kehyskukkaroiksi. Ystäväni Google auta! Löytyikin kotimainen laukkutehdas jolla on kokemus, koneet ja taito. (Ihanaa, että kotimaisia laukkutehtaita vielä on olemassa.) Ja ei kun tilaukseen... 


Hups vuorikankaat unohtui. Valkoinen on niin tylsä. Kissat ja koirat taas mennään! 

Kukkarot on viimein käsissä. Kankaat tarkoin suunniteltu ja lopputulos juuri toivotunlainen. Sitten vielä riippulaput kaikkiin ja tarkistus. Valmista! Tai ei sittenkään. 
Pussukoita on 30 erilaista. Kaikille tarvitaan tuotekuvat verkkokauppaan ja myös ainakin muutama mainoskuva. 70 kuvan kuvaamiseen, käsittelyyn ja kuvien koon muokkauksiin meni 16 tuntia. 

Aika pitkä prosessi jossa kokonaistuntimäärää ei mietitä mutta nyt ne ihanat on kaupassa. 

Koska pussukkahulluus!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavia! Värillinen sisus on nappivalinta! 😊

  VastaaPoista
 2. Hauska "nähdä" Sinua täällä blogien puolella taas :) Tosi ihanat nuo pussukat!

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihanat pusukat !

  Pussukoita ei ole koskaan liikaa :)

  VastaaPoista
 4. Nämä tuli kuin tilauksesta, vanha marimekon penaali vetelee viimeisiään ja uusi olisi hakusessa. Täältä löyty vaikka kuinka monta ihanaa vaihtoehtoa, ihan tuli valinnanvaikeus :D

  VastaaPoista