1.5.2012

Terveisiä Lapsimessuilta!

Eilen kotiuduttiin messuhulinan keskeltä. Oli tosi kiva nähdä nettituttuja, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Oli mukavaa kun monet ihmiset sanoivat lukeneensa tätä blogia. Nimet ja nimimerkit saivat kasvoja. :)  Anringolta sain yllätyksekseni lahjan joka oli vastalahja yhdestä aiemmin tekemästäni projektista. Ikasyrin Marikalta sain palan leijonakangasta. Se on livenä tosi kivaa ja pehmoista. Kiitos molemmille ♥ Olo oli kuin syntymäpäivänä. 

Vaikka messuilla kävi yli 50000 vierasta oli meidän käytävänpätkän kohdalla aika rauhallista koko messujen ajan. Osa syynä oli varmasti vastakkaisella puolella ollut yli 10 metrinen tylsä mainosseinä. Mutta toisaalta oli kiva, että ehti rauhassa jutella osastolla kävijöiden kanssa. Olin yllättynyt ja iloinen miten monelle PaaPii oli ennestään jo tuttu merkki vaikka viime vuonna vasta aloitin yrittämisen. Netti ja lehtinäkyvyys on varmasti auttanut siinä. Iloisesti yllättynyt olin myös siitä miten monessa blogissa oli nytkin messuista tehdyssä koosteessa PaaPii mukana. Aivan mahtavaa! 

Ensimmäinen messuosallistuminen omin päin onnistui kivasti vaikka etukäteen jännitin ainakin sataa asiaa. Pääsimme perille peräkärryn kanssa ajoissa, mitään ei unohtunut ja messuosastokin onnistui ihan kivasti, vaikka en etukäteen ehtinyt sitä kovin paljon suunnitella. Todella kiva oli huomata, että julisteet ja kortit kiinnostivat niin paljon, että osa julisteita ehti lauantaina jo loppua. Minun paperituotteilla kun ei vielä ole kovin montaa jälleenmyyjää. 
Viiden työpäivän, kolmen päivän seisomisen, tuhannen ajokilometrin ja kuukausien jännittämisen ja miettimisen yhteissummana messurutistus oli kyllä sen verran raskas, että täytyy harkita tarkasti milloin osallistun seuraavan kerran. Vaikka työtä oli paljon niin olen tosi iloinen, että osallistuin ja kokeilin. Kiitos kaikille asiakkaille, oli tosi mukava tavata! 

Koska kaikki eivät varmasti Helsingissä Lapsimessuilla päässeet käymään, olen naputtanut osan messutarjouksista nyt myös verkkokauppaan. Täältä löytyy klik* Tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin asti eivätkä tule toistumaan. Eli nyt kannattaa napata omansa. :)

Iloista vappua!
8 kommenttia:

 1. Mä jouduin kiertää PaaPiin osaston kaukaa, jotten olis sortunut ostoksille.. Miehen mielestä kissa, pöllö, leijona, bambi, raidallinen PaaPii ja papunen ei tarvi enempää kavereita... Lahjakaappiinkin on tarjousten myötä eksynyt muutama pehmo ;) Mutta kun ne on niin ihania <3 Muutama korttikin löytyy seinältä.. 2 -vuotias muuten tunnisti viimeksi kotiutuneet papusen ja raidallisen PaaPiin heti ja kommentoi "Nää on PaaPiit" :D

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla messukuulumisia! En itse päässyt käymään, mutta näin ruudun välityksellä saa edes hiukan fiilistä tapahtumasta. :) Tosi hyvältä näyttää esillepanosi!

  VastaaPoista
 3. Eli kiva löytää messuosastonne! Niin kauniisti ja kivasti rakennettukin! Nyt kyllä harmittaa, että mukaan tarttui vain yksi tuote..

  VastaaPoista
 4. Oli ihana tavata ja jutelle hetki. Toivottavasti pienestä paketistani on teille iloa. En ollut yhtään varma lastesi päänkoosta...ehkä ne hatut sopi?
  Osastosi oli UPEA! Ja erottui minusta hienosti edukseen.

  VastaaPoista
 5. Meille kotiutui sinun ihanalta messuosastolta Pöllö- ja Sopu-printit, kotimatkalla kävin vielä nappaamassa Ikeasta sopivat kehykset. Tykkään aivan valtavasti, kiitokset vielä! :)

  VastaaPoista
 6. Eedith olisitpa vaan tullut käväisemään ja sanomaan hei. Vasi kävitkö? Sinun kokoelma kuulostaa oikein kivalle :D

  Liisa kiitos! Käykääpäs muutkin kurkkaamassa mitä ihanuuksia Liisa tekee. Tykkään!

  Mari kiitos hirmuisesti. Minultahan niitä saa tarvittaessa lisää ;)

  Anrinko täytyy myöntää ettei hattuja ole vielä ehditty sovittaa. Mutta sormuksen nähdessään tyttö huokaisi ihastuksesta. Se on ollut mukana siitä lähtien kokoajan. Paketissa oli vaikka mitä ihanaa! Kiitos siis vielä. Oli kyllä tosi kiva jutella ja nähdä!

  HeidiF kiva jos olivat mieluiset, kiitos! :)

  VastaaPoista
 7. Meille kotiutui sininen pienempi pöllö, poikanen tykkäsi kovin! Kysäsin ostettuani oliko jompi kumpi myyjistä itse tekijä. Sinähän siinä itse olit, on aina kiva kun pääjehukin pyörii tiskin takana! Hetkeksi pääsin itsekin ostoksille oman putiikin takaa =)

  VastaaPoista
 8. Hehee.. olikin hauska nähdä sut livenä :)

  VastaaPoista