15.5.2012

Oho, musta tuli vaatekauppias!

Sinne ne nyt on verkkokauppaan näpyteltynä, PaaPii vaatteet. Klik klik*

Arvatkaas oliko jännää saada nämä ovesta sisään ja hypisteltäväksi vihdoin. Hihii! Mahtava fiilis nähdä omat kuosit ihan oikeina vaatteina ja saada omien lasten kommentit niistä.

Nyt on juhlan tuntua ilmassa tämän uuden jutun takia! Kaikki tällä viikolla verkkokaupasta tilaavat saavat postikortteja pakettiin mukaan. :)14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Herkullisia. Onnea siirtymisestä vaatteisiin ;)

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä ihan mielettömän upeita :)

  VastaaPoista
 3. Olisi mukava saada tuosta bambista sellaien unisex/poikaväritys.. Tai jokin upea kuosi koira-aiheella!

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Marianne syksyyn on ainakin tulossa kankaana bambia vihreänä.

  VastaaPoista
 5. Nyt voikin sitten levollisin mielin mennä nukkumaan, kun on ostokset tehty ;D Aamulla voi sitten katua kun kurkkaa mitä verkkopankista velotettu :D Mutta on nää vaan ihania ja jos jotain vaatetta uutena ja täyshintaisen ostan niin nämä on valintani! Ostin eka vaan varastoon, mutta pakko sinne oli lisätä yksi tänäkin kesänä sopiva body :)

  VastaaPoista
 6. Hienoja, mutta törkykalliita, ymmärrän tuon etttä luomu,a mutta siltikin paidasta 30e...

  Jään odottelemaan kankaita.

  VastaaPoista
 7. Onneli kiitos! :)

  ninnu täytyy ajatella mitä tuolla hinnalla saa. Luomun lisäksi vaatteet ovat todella hyvälaatuista materiaalia ja valmistettu eettisesti. Ja koska näitä ei ole tehty mitään massiivista erää niin samalla rahalla saa aimo annoksen yksilöllisyyttä.
  Mutta jos/kun on taito hyppysissä niin ilman muuta kannattaa sitten odotella kangasta ja ommella itse. :)

  VastaaPoista
 8. Nämä on niin ihania! <3

  Ja mitä hintaan tulee, niin ei minusta ole mitenkään erityisen kalliita. Siis jos vertaa muihin merkkivaatteisiin. Jos taas vertaa johonkin h&m:n tai lindexin vaatteisiin, niin onhan nämä siihen verrattuna hintavia. Mutta nämä on niin eri luokkaa kyseisten vaatteiden kanssa. Sekä laadullisesti että eettisesti!

  Kyllähän vaatteita pystyy tehdä halvalla, mutta mistä se on sitten pois...? Materiaalien ja työn laadusta. Työntekijät eivät voi saada niistä hinnoista kunnon palkkaa (edes kyseisen maan hintatason huomioon ottamalla). Puuvilla pitää saada tuotettua mahdollisimman halvalla, jolloin niissä käytetään halpoja kemikaaleja, jotka ovat lähes koko maapallolla kiellettyjä ja vievät työntekijöiden terveyden. Itse en ainakaan halua olla tukemassa epäeettisesti tuotettuja vaatteita ostamalla niitä.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut uudesta aluevaltauksesta!

  Ollaan muuten täältä Nivalan Kätalta tulossa maanantaina visiitille... ;)

  VastaaPoista
 10. Laziness kiitos ja tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 11. Oli muuten kiva ja innostava vierailu, kiitos että saatiin tulla käymään! :)

  VastaaPoista
 12. Ihania vaatteita! Varmasti on ihmeellistä saada hypistellä vaatteita missä on iste suunniteltu kuosi, ONNEA!! ..Piiiitkästä aikaan täällä vierailulla, ja vielä on mitä ihanempia juttuja syntynyt tänne.. Hyvä sinä! =)

  VastaaPoista
 13. Heippa.

  Katselin tuossa verkkokauppaasi, mahtaakohan tuota bambi-tunikaa olla tulossa pienemmässä koossa? Eräälle yksivuotiaalle typykälle olisi niin ihana tuollainen laittaa, ovat vain niin suuria kokoja :).

  Aivan ihania juttuja täynnään sun blogit ja verkkokauppakin, kyllä siellä euro jos toinenkin kuluu :).

  VastaaPoista
 14. Hei Teea, valitettavasti kaikki pienet koot tunikasta loppuivat heti samana iltana kun laitoin ne myyntiin, eikä lisää ole mahdollista saada. Kannattaa vielä kurkkia jos joltain muilta jälleenmyyjiltä löytyisi.

  VastaaPoista