28.3.2012

Raksu

Ei ole mitään mahtavampaa kuin juokseminen, ei mitään, jos Raksulta kysytään. Juokseminen lujaa, superlujaa, vesisateessa (lätäköiden halki, oi!), auringonpaisteessa, hiekalla, metsässä, tietä pitkin, sisällä, ulkona, sohvan alla, kaikkialla! Raksu ei ole ihan yhtä nopea kuin gepardi, mutta gepardipa ei mahdukaan sohvan alle tai kivenkoloon! On tosi hienoa olla jossain parempi kuin gepardi. Näkeeköhän gepardi juoksu-unia? Raksu näkee. Öisin se päästelee pieniä uniulinoita ja kuopsuttelee jaloillaan peiton reunaa. Varmaan se juoksee jossain minne ei hereillä pääse: meren pohjassa ehkä tai Saturnuksen rengasta pitkin.  Ehkä jos otat Raksun kainaloon, saatat päästä sen mukaan uniseikkailulle.

Raksu -koirat tee-se-itse pakettina löytyvät nyt verkkokaupasta. Klik* Raksun teksti Pilvitarhan Tiinan käsialaa. Kiitos Tiina!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana Raksu! :) Mahtavaa kun teit TSI-paketin siitäkin, bambi onkin jo ommeltu ja hyväksi havaittu :)

  VastaaPoista
 2. Suloinen! Pitänee saada Raksu tänne bambin ja pöllön seuraksi :) Mulla oli bambia tehdessä tosin hieman hankaluuksia niissä kolmen palan yhdistämiskohdissa. Mutta jos tämä Raksu menisi nyt helpommin, kun on hieman harjoitusta takana. Pöllön ompelu sen sijaan sopii mun taidoille varsin hyvin :D

  (p.s. harkinnassa on nyös varapöllö, nykyinen on pojan rakkain unilelu ja se on yleensä grande katastrof jos se on joskus kadoksissa...)

  VastaaPoista
 3. On niin ihastuttavia nämä kuosit :)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä niin söpö. TSI-paketti odottaa ompelemista, pitää vähän harjoitella vielä, kun en halua pilata kangasta.
  Täytyy kyllä tunnustaa, että ostin osittain myös tuon suloisen tarinan takia :D

  VastaaPoista