15.3.2012

Pöytäliina

Havahduin hetki sitten siihen tosiasiaan etten ole tehnyt pitkään aikaan mitään itselle, kotiin tai lapsille. Samoin tämä blogikin on ollut hiukan tuuliajolla. Se että harrastuksesta tulee ammatti on ainakin minulla vaikuttanut siihen ettei intoa harrastamiseen enää oikein riitä. Nyt on ollut hiljaisempaa ja sallin itseni vihdoin tehdä jotain ihan itselle.

Hankimme jokin aikaa sitten isomman ruokapöydän erkkeriin. Kaikki vanhat pöytäliinat ovat siihen liian lyhyitä joten ihan tarpeeseen sain tehdä. Kohta meillä vietetään tytön synttäreitä joten valitsin väreiksi hempeää ja tyttömäistä. 


Painoin valkoiselle puuvillacanvaalle harmaita silmiä. Harmaita Silmä tyynyjä meillä on myös olohuoneessa sohvalla. Tyttömäisyyttä toin vaaleanpunaisella. Leikkelin vaaleanpunaista varten paperista sabluunan seulan alle. En halunnut painaa kangasta kauttaaltaan vaan painoin kuvion vain kankaan keskelle. 

Kröhöm. Olisin voinut näytellä silitysrautaa liinalle vähän enemmän..
Erkkerissä meillä on roikkunut jo monta vuotta, Jonas Bohlinin Liv -valaisimen innoittamana, vanhasta lampunkehikosta ja huntutyllistä askarreltu lamppu. Olin jo ottamassa sitä pois, mutta roikkukoon vielä hetken siinä. Olisi kiva tehdä jotain uutta tilalle. 


Lukijapaneeliin on tullut hieno tasaluku. Ihan mahtavaa, kiitos kaikille! Tätä täytyy juhlistaa arvonnan muodossa pian. Heti kun keksin jotain kivaa palkinnoksi. ;)


16 kommenttia:

 1. No on se kyllä hieno!

  VastaaPoista
 2. Pöytäliina ois kiva palkinto ! Tosi hieno !

  VastaaPoista
 3. Kaunis pöytäliina, ihanat värit!

  Tykästyin tuohon teidän lamppuun todella, voi jos saisi aikaiseksi tehdä oman..

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille :)

  Nuppu, lampun tekemiseen löytyy paljon erilaisia diy ohjeita googlettamalla. Aivan ihana valo tyllistä kyllä tulee.

  VastaaPoista
 5. No höh! Mihin mun kommentti katosi?!
  Ihana pöytäliina jokatapauksessa:) Meillä taitaa olla samanlainen pöytäryhmä, ja liina on siihenkin hakusessa; joku ihanan keväinen&värikäs!

  VastaaPoista
 6. Ihana pöytäliina! Reipas ja kuitenkin aika herkkä. Ja mikä lamppu.. Ihana! Oon ihan toivoton lamppufriikki, meillä on jo aivan liikaa lamppuja, mutta jos mä vielä jonkun vastaavan, ihan yhden vaan, näpertelisin..? =)

  VastaaPoista
 7. Niinu, meillä oli pitkään vääntöä siitä millainen ryhmä hankitaan. Isoja näkemyseroja asiasta oli :D Tämä on se kompromissi ratkaisu.

  Nyt olisikin ihana jotain keväistä ja raikasta liinaa miettiä seuraavaksi. ;)

  VastaaPoista
 8. On kyllä niin hieno! Ihana tumman ja vaalean yhdistelmä.

  VastaaPoista
 9. Upea liina! Mukavaa, että välillä ehdit tehdä myös uniikkia itsellesi!

  VastaaPoista
 10. Hieno liina. Katselin tuotteitasi Kehräsaaren myymälässä Tampereella.
  Hienoja, tunnistin jo ikkunasta:)

  Ps. osallistu arvontaan blogissani!

  VastaaPoista
 11. Ihana pöytäliina, mutta pakko kysyä mikä on tuo pöytäryhmä?Meillä etsinnässä ja tuo näytti todella kivalta!Onko penkeissä mikä päällinen?

  VastaaPoista
 12. Vekarana ruokaryhmän nimeä en muista mutta Kajaanilainen puusepänliike noita valmistaa.Istuinosat ovat petsattua koivua.

  VastaaPoista
 13. Ihana pöytäliina ja uskomattoman kauniit kuvat!
  Minulla on myös tuollainen vanha lampunkehikko odottamassa inspiraatiota, jos joskus keksisi jonkun hyvän idean. :)

  VastaaPoista