15.2.2011

Pöllöpussukoita

Tältä näyttävät pöllöpussukat turkoosina. Kuvissa vilahtaa samoja myös mustavalkoisena mutta minulta jäi epähuomiossa paremmat kuvat niistä ottamatta.
Viimeaikoina on pitänyt aikamoista kiirettä ja teidän muiden blogeissa vierailu on jäänyt vähiin. Kiitos ystävänpäivän postiin tulleista viesteistä! ♥ Tilanne alkaa pian normalisoitua ellei mitään yllättävää tapahdu, sitten blogimaailmaan jää taas hitusen enemmän aikaa. :)

13 kommenttia:

 1. Kylläpäs on söpöjä!

  VastaaPoista
 2. Jotenkin turkoosi tuntuu kivalta väriltä näin kevään korvalla...

  VastaaPoista
 3. Nättejä! tuollainen olisi hieno kynäpussi tai kännykkäpussi. =) Sulla on ehkä maailman parhain työ kun saa vaan ommella päivät pitkät. :'/ huh mä en enää jaksa! Onneksi onkin pian hiihtoloma!

  VastaaPoista
 4. WAU! Onpas kertakaikkisen mahtava yhdistelmä tuo turkoosi ja musta! Todella ihania jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania ja upeita värejä!

  VastaaPoista
 6. Mukavan raikas tuo turkoosi ja musta.

  VastaaPoista
 7. Kauniita! Turkoosi on yksi lempiväreistäni, ja tässäkin näyttää tosi hyvältä! Minkä kokoisia ovat? Tai ehkäpä kurkkaan kaupan puolelta noita kokoja... Olisko ne siellä =).

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille! Turkoosi on mustan kanssa aikamoista herkkua :)

  Näiden pöllöpussukoiden koko on n. 12cm x 13cm. Vielä niitä ei ole Putiikissa kun nämä kyseiset matkaavat jälleenmyyjälle Turkuun. Mutta eiköhän niitä lähiaikoina putkahda myös Putiikkiinkin kunhan saan kaiken valmiiksi tilatun tehtyä. Jos näitä tahtoo varailla ennakkoon niin sähköpostilla onnistuu :)

  VastaaPoista
 9. Blogissani olisi sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista