3.2.2011

Nyt niitä TSI sieniäkin saa :)

Nyt olen vihdoin saanut valmiiksi erän TEE-SE-ITSE sieniä. Löytyvät putiikista. Ennakkoon tilanneille lähetän viestiä tänään. Sähköpostiosoite on muuttunut koska gmail ei taaskaan toiminut luotettavasti. 
Tilaukset voi tehdä jatkossa osoitteeseen tilaukset(a)paapiidesign.com, muissa asioissa viestitellä voi lähettää osoitteella info(a)paapiidesign.com. 

Toimitusaika on tällä hetkellä hieman normaalia pidempi koska olette ihanan aktiivisesti tilailleet. Kiitos siitä!Lisäksi olen saanut useamman uuden jälleenmyyjän, josta olen tietysti erittäin iloinen. Kiirettä pitää ainakin hetken aikaa ja blogi saattaa vähän hiljentyä. Uusia ideoita on kuitenkin pää täynnä ja heti kun tilaisuus tulee niin isken niiden kimppuun. :) 


9 kommenttia:

 1. Onnea uusista jälleenmyyjistä! Mahtavaa :)
  Kyllä me täällä odotellaan, pyöritä sinä vaan yritystäsi :)

  VastaaPoista
 2. Riikka hihi :D Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoa että tilauksia riittää ja jälleenmyyjiäki lisää!! :)

  VastaaPoista
 4. Joko olet lähettänyt s-postia kaikille ennakkoon tilanneille ja/tai varanneille..?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, juuri tarkistin kaikki ja oman käsityksen mukaan nyt olen vastannut. :)

  VastaaPoista
 6. Ei voi muutakun sanoa että ihana työ! Tämä PaaPii on hieno paikka joka on täynnä niin suloisia töitä =) Käy vaan kateeksi :D

  VastaaPoista
 7. Ihania sieniäkin olet tehnyt.

  VastaaPoista
 8. Tuo sieniprintti on niin ihana ihan kankaana. Ois mahtava vaikka tyynynpäällisenä. Voisihan arkista varmaan semmosenki tietty ommella:)

  VastaaPoista
 9. On kyllä tosi suloisia nuo sienet. Mä leikkasin ne tänään omasta tsi-arkistani irti ja ompelin yhteen. Homma jatkuu sit huomenna - muksujen päivälepoaikaan :)

  VastaaPoista