20.11.2010

Mukana leipomassa taidetta!Taideleipomo on Kokkolalaisten ja lähialueiden taiteilijoiden ylläpitämä myymälä ja galleria. Taideleipomo sijaitsee Kokkolassa kauniissa museokorttelissa vanhassa 1800-luvulla rakennetussa leipomorakennuksessa. Samassa tilassa toimii myös Vohvelikahvila josta saa kesäisin ja  nyt joulukuussa viikonloppuisin suolaisia ja makeita vohveleita. Käymisen arvoinen paikka mikäli vierailette Kokkolassa!

Taideleipomon toiminnassa on mukana eri alojen taiteilijoita. Nyt myös minut on otettu toimintaan mukaan! Taideleipomossa päivystää aina jokin työryhmään kuuluvista tekijöistä. Minutkin sieltä voi löytää joinakin päivinä nyt joulunalla. Lisää tietoa ja kuvia paikasta voit käydä kurkkimassa Vohvelikahvilan nettisivuilla täältä, tai Taideleipomon blogista täältä. Leipomolla on myös facebook -sivut täällä. 

Taideleipomon joulukauppa on avoinna ma-pe klo 11.00-17.00 ja la-su klo 12.00-17.00. 
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu.

Vohveleita saa perjantaisin ja viikonloppuisin 26.11. lähtien
 4 kommenttia:

 1. Kiva juttu :)
  Tällaisia sais olla useammalla paikkakunnalla!

  VastaaPoista
 2. Varmasti hieno paikka ja saat tuotteita esille. Toivotaan, että sana kulkee laajalle :)

  Meitä lähinnä vastaavista paikoista on Kotipiiri Mäntsälässä ja sieltäkin löytyy kaikenlaista yksilöllistä käsityötä, paikan päällä leivottua ja paikallisten tuottajien tuotteita sekä kesäisin ja joulun tienoolla hieno kahvila myyntinäyttelyineen. Toivottavasti näitä paikkoja syntyy ja kukoistaa enemmänkin.

  VastaaPoista
 3. Pitääpä pyörähtää vohvelilla ja katselemassa tuotteitasi, lähipiirissä on pari pikkuista, joille voisi Paapii-pehmon sujauttaa joulupakettiin!

  VastaaPoista
 4. Käytiinpä tänään äipän kanssa ja pistettiin pari kissapehmoa varaukseen, kun ei käteistä valitettavasti tullut matkaan, äiti ne tiistaina saa hakea sitten. Toinen pikkuneidille ja toinen mulle=)

  VastaaPoista