26.11.2010

Joulupaketteja

Täälläpä olen päässyt pakkaamaan ensimmäisiä joulupaketteja. Ihanaa! Putiikissa minulla lukee että lahjaksi menevät voin pakata valmiiksi lahjapakettiin ja lähettää vaikka suoraan vastaanottajalle jos sitä pyydetään. Nyt on ensimmäiset kääräisty joulupaperiin ja matkaavat postiin tänään :) Aiemmin olen lahjapakkaukset tehnyt veloituksetta ja sama jatkuu pienempien tuotteiden kohdalla edelleen. Mutta isojen juttujen kuten Pöllöjen, PaaPii pehmojen ja Kissojen kohdalla joudun ottamaan jatkossa lahjalähetyksistä 2€ korvauksen. Tämä johtuu siitä että lahjapaketissa olevia pulleita tuotteita ei saa postissa lähetettyä paksuutensa puolesta kirjeenä vaan niistä menee lähes aina maksikirjeen maksu.Kiirettä pitää! Ei pelkästään kaikkien jouluvalmistelujen kanssa vaan siksi että olen vihdoin päättänyt rekisteröidä PaaPiin ja toimia jatkossa yrittäjänä mikäli saan starttirahan. Se vaatii liiketoimintasuunnitelmaa laskelmineen jne. mikä tarkoittaa reippaasti työtä sillä saralla. Ja samalla tarkoittaa myös sitä että jää huomattavasti vähemmän aikaa tehdä PaaPii tuotteita myyntiin. Siksi toivonkin että olette ajoissa liikkeellä mikäli Putiikista jotain haaveilette jouluksi ostaa. Tai jos Putiikista puuttuu jotain jota toivoisit siellä olevan niin vihjaise siitä vaikka tähän kommentoimalla tai sähköpostiin. Toteutan niitä sitten heti kun ehdin!
Olen myös saanut muutamia yhteydenottoja tuotteideni jälleenmyyntiä koskien. Tuotteitani on mahdollista saada jälleenmyyntiin kun yritys on perustettuna eli mahdollisesti ensivuoden puolella. Mutta yhteyttä voi toki ottaa jo nyt! PaaPii -tuotteiden hinnat tulevat ensivuonna jonkin verran muuttumaan koska siirryn arvonlisäverovelvolliseksi.

Olen teettänyt uudet tuotelappuset joista löytyy tieto materiaaleista, pesuohjeet ja yhteystiedot. Niistä näkyy myös uusi logo joka PaaPiilla tulee jatkossa olemaan jos kaikki menee niin kuin olen ajatellut. :)22 kommenttia:

 1. Hieno homma -joko saa uutta yrittäjää onnitella :)? Toivottavasti kaikki menee suunnitelmiesi mukaan!

  VastaaPoista
 2. Kauniit paketit!

  Ja paljon onnea yrittämisen tielle!

  VastaaPoista
 3. Sovitaanko että onnitteluja otetaan vastaan sitten kun kaikki on virallista. :D

  VastaaPoista
 4. Kivaidea toi paketointi :)
  Ja eiköhän ne kaikki mene hyvin, tsemppiä!!!
  ps. vilauttelin jo blogissa tekemääsi logoa, olen nyt sisäistänyt että se on tuossa, hyvä noin, ei muuteta enään :D

  VastaaPoista
 5. Sani kappas niinpäs olitkin. :) Kyllä minä olisin sitä voinut vielä muutella! Olen vaan ollut todella kiireinen enkä ole ehtinyt. Voin sitä vielä kyllä muuttaa jos tahdot!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä yrittäjyyteen! Olisikohan mahdollista, että kirjoittaisit aiheesta blogitekstin? En mä yritystä ole perustamassa, mutta aihe kiinnostaa tosi paljon! Jos sitten joskus... ehkä!

  VastaaPoista
 7. Yrityksen perustamispostaus kuulostaa todella hyvältä idealta! Kirjoita ihmeessä, jos haluat, jaksat ja ehdit! :) Tsemppiä yrittäjyyden tielle, jos/kun se starttaa :)

  VastaaPoista
 8. Vau, tosi hieno homma! Yrittänyttä ei laiteta :D Vai miten se sanonta menee... Hiukkasen samansuuntaisia ajatuksia itsellänikin, hauska olisi lueskella, miten homma sulla etenee!

  VastaaPoista
 9. Hieno juttu! Pitkää pinnaa paperinpyöritykseen - kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
 10. Ihan hirveän isosti onnea ja menestystä yrittäjyyteen, uskon että sulla homma toimii!
  :)
  Niin ja olisi tosi mielenkiintoista täältä lukea miten yrittäjäksi alkaminen etenee, samoja haaveita kun on minullakin ;)

  VastaaPoista
 11. Hyvältä kuulostaa, minkälainen yrityksesi tulee olemaan?

  VastaaPoista
 12. Loistavaa! Sinun tuotteesi ovat aina niiiin ihania ja omaleimaisia, että niillä pääsee kyllä pitkälle.

  Sain itse viime vuonna starttirahan, vaikka lasten asusteiden ja vaatteiden tekeminen yritysideana tyrmättiin ensin täysin. Minulla auttoi se, että tein todella paljon töitä liiketoimintasuunnitelman kanssa ja olin sisäistänyt asian niin, että osasin vastata "setien" tiukkoihin kysymyksiin, joilla yrittivät minua kampittaa:)

  VastaaPoista
 13. Hienoa, hienoa ja hienoa, onnea paljon matkalle. Kylsesiit.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 14. Jotenkin on semmonen olo että Paapii kyllä menestyy. Sen verran omaleimaisia on tuotteet. :-)
  Onnea ja jaksamista yrityksen perustamiseen. Hirveesti on tuota paperityötä alkuun mutta kyllä se siitä. Itsekin olen liiketoimintasuunnitelman väsännyt muttei siitä koskaan yritystä tullut. :-)

  VastaaPoista
 15. moi paapii. toivon sinulle kaikkea hyvää. minä toivon, että sinulla, minulla ja muilla tuohon/tähän ryhtyvilä on edessään edes vähän parempi huominen kaikkien kiemuroiden suhteen. olenkin täällä jo vähän odotellut näitä uutisia, tai aikeita jo pidempää samalla vähän peloissani ja toisaalta sitä toivoen.

  ole varovainen, viisas ja päättäväinen. minä en kaikkea tiedä, enkä juuri mitään ja opittavaa on yrittäjyydestä itsellä enemmän kun se tuntuu välillä olevan mahdollista näillä resurssein. olen pieni, mutta haahuan isoja, sillä pelkään, että muuten me pienet emme kestä mukana isojen matkassa. luulen, että meidän on vedettävä enemmän yhtäköyttä ja oltava mukana keksimässä jotain ihan uutta. mutta en voi luvata mitään, ainostaan tässä vaiheessa koittaa haastaa ihmisiä ajattelemaan toisin. yrittäjiä tai niiksi aikovia yritystensä kanssa ja ei yrittäjiä arvottamaan asioita enemmän hyväksemme myös kukkaroiden kautta. vaikeita juttuja. kysy, jos tarvitset apua jossain. en tiedä osaanko auttaa, mutta kysymällä et ainakaan voi menettää tässä kohtaa mitään.
  kaikkea hyvää sinulle ja teille muillekin yritysjutuista haaveileville.

  VastaaPoista
 16. Taitelijayrittäjän vaimona vinkkaan, että ota ulkopuolinen kirjanpitäjä, ellet ole itse tosi näppärä. Kysele hintoja useammasta paikasta, meidän kirjanpitäjämme perii kuukausittaisesta perustyöstä vain n. 40e/kk ja on siis vastuussa siitä että kaikki tulee hoidettua lakien mukaisesti. Niin ja suurin etu on se, että aina on joku jolle soittaa ja kysyä.

  Tsemppiä paperisotaan, kyllä se varmasti kannattaa kun ideat, tuotteet ja toteutus ovat tätä tasoa! :D

  VastaaPoista
 17. Hienoja uutisia! Peukut pystyssä, että kaikki natsaa ja pääset yrittäjyyden tielle!

  VastaaPoista
 18. teetkö vielä niitä koristetyynynpäällisiä joita arvoit elokuussa? :)

  VastaaPoista
 19. Tosi hienoja uutisia, onnea matkaan!

  ...ja noin kauniita paketteja olisi kyllä ilo saada!

  VastaaPoista
 20. Oi kun hienoa - yrittäjäksi alkaminen on roheka teko, mutta ainakin itselläni se on ollut yksi parhaista tekemistäni päätöksistä! On aivan mahtavaa saada tehdä työkseen sitä mitä haluaa, töihin on ihana mennä ja työstä saa paljon energiaa. Toki kääntöpuolena on monta kinkkistä juttua, mutta minä olen kokenut ne pieninä vastuksina. Kun uskoo omaan juttuunsa, menestystä tapahtuu ja asiat loksahtelee kohdilleen. Jos kaipaat vinkkejä ja rohkaistusta - kysy ihmeessä, tääl ollaan valmiina jeesaamaan sen minkä kyetään!

  Onnea hurjasti tulevaan!

  VastaaPoista
 21. Kiitos kaikille tsemppauksesta. Katsotaan miten tämä etenee :)

  Varmasti voin jotain kirjoitella yrittämisestä jne. sitten kun asiat ovat selvempiä.

  Paperipörriäinen pistän sinulle postia vielä myöhemmin! :)

  VastaaPoista
 22. Onnea yrittäjyyteen mitä siihen kaikkia kuuluukaan. Itseänikin kiinnostaisi yrittäjyys joskus tulevaisuudessa. Jään seuraamaan sun tilannetta :)

  VastaaPoista