9.7.2010

Pari pussukkaa

Pussukoiden tekeminen on rentouttavaa pikku puuhastelua. Silloin kun tekee mieli tehdä jotain pientä ilman kaavoja tai alkuvalmisteluja. Jostain jemmasta vähän jämäkangasta ja nappeja jne. ja ei kun menoksi. Tässä pari sellaista :)

Tämä ensimmäinen on kokeilu jossa alakappale on soikean muotoinen ja jonka reunat olen rypyttänyt yläkappaleeseen kiinni. Muistuttaa vähän kokin hattua :D Koristeeksi nappasin vanhasta paitapuserosta napit. Tänne mahtuu paljon tavaraa sisään vaikka on suht pieni.Tämä toinen on tehty vanhasta trikoopaidasta. Leikkelin sen kuteiksi ja virkkasin ohuella langalla. Yritin saada vähän räsymattofiilistä. Ihan höpö kokeilu..


28 kommenttia:

 1. Minusta ihan mieletön tuo virkattu pussukka, upea!!!! Olen niin kade kuviesi laadusta....

  Saara

  VastaaPoista
 2. Uu, tosi ihania!!!! Varsinkin tuo virkattu yksilö.

  VastaaPoista
 3. Ihaniaihania! Näyttää uudenlaiselta tuo virkattu, miten se on tehty? Yritin ymmärtää kuvista, mutta ei maitoaivo toimi ;)

  VastaaPoista
 4. vau tuota virkattua pussukkaa <3

  VastaaPoista
 5. mäkin tykkään tosta virkatusta vaikka höpö kokeilu onkin :P mutta toi valkoinen on aivan todella kaunis..

  VastaaPoista
 6. Ihania pussukoita! Ja edellisissä postauksissakin oli kauniita ompeluksia, hurmaava tyllirokkihame :) ja suloinen pallokuosinen ronsu! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos :)

  Saara ei tarvi olla kade. :) Kyllä näille on näytetty kuvankäsittelyohjelmaa ennen blogiin päätymistä ;)

  Outi virkkaus on tehty tuolla ohuella langalla ja kude jätetty sinne sisälle. Nuo nypylät on tehty kiertämällä kude koukun ympäri ja vetämällä lanka siitä läpi. Eh, en tiedä auttoiko :D Kuvina saisi varmaan paremmin selkoa :)

  VastaaPoista
 8. Ihania pussukoita :) Tuo valkoinen sopis mulle kuin nappi silmään, nyt tekee mieli kokeilla itsekin tuollaista rypytettyä versiota :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kivoja pussukoita, varsinkin tuo ylempi :)

  VastaaPoista
 10. Ihania pussukoita, toi ylempi ois niiiiin mun näkönen :) <3

  VastaaPoista
 11. Virkattu pussukkahan on komia :).

  VastaaPoista
 12. Voi miten ihania pussukoita!! :)

  ps. Minua lähinnä kiinnostaa nuo vetoketjun päät, että minne "hävität" ne :D ? että miten noista vetoketjun päistä saa noin siistit, ettei jää mitään osasia hörsöttämään?

  VastaaPoista
 13. Ihania! Tosi kaunis tuo ylimmäinen ja aivan mahtava kierrätysidea tuo alempi! Vau!! Koskahan sitä itse saisi aikaiseksi.. :)

  VastaaPoista
 14. Sulla on niin ihania juttuja, olen jo jonkun aikaa käyny ihastelemassa, en vaan oo laiskuuttani kommentoinu... mutta nytpä sen teen :)

  Toi virkattu juttu on kyllä tosi hauska, täytyy heti itsekin kokeilla... Täältä blogimaailmasta olen kyl saanu niin paljon ihania ideoita omiin juttuihin, että pää on ihan pyörällä :)

  VastaaPoista
 15. Eteerisen kaunis tuo valkoinen pussukka, siis aivan ihana.

  VastaaPoista
 16. En ala mittään!! IHANIA!!! Mie tänään pienensin mein uutta Finlaysonin vahakangasmaista liinaa ja siitä jäi isot palat yli. Meinasin tehä jotain pussukoita, mutta en mie osannu ees aatella, että vois tehä jotain noin upeitakin! No en kyllä ees osais, mutta... Mie ostin Polan tehtaanmyymälästä sikahalvalla pussillisen vetoketjuja ja kai niitä nyt pitäs yrittää tuhota. Jotain pussihässäkkää siis miultakin tulossa, mutta ihan harjoitteluversioita.

  Siis aivan ihana tuo valkoinen! Ja tuo virkattu ihanan erikoinen!

  VastaaPoista
 17. Ihania pussukoita, varsinkin virkattu!!!

  VastaaPoista
 18. Siis jösses ku etenkin tuo virkattu pussukka on upea!! Niin yksilöllinen ja karun kaunis :) Tykkään..

  VastaaPoista
 19. Kiitos kaikille kun ehditte ja jaksatte kommentoida! ♥ Uusia lukijoitakin ilmaantuu joka päivä, ihanaa! Tervetuloa!!

  Hipsu. Jaa että siistejä :D No en tiedä.. Emmillä on Handmade Hippu -blogissa hyvät ohjeet. Kun kankaita ei ompele ihan kiinni asti vetoketjujen päiden kohdalta niin tulee siistimpää.

  Mirka- Höpöpöpö ♥ Munkin on pakko tehdä lisää pussukoita :D Voi ku itsekin löytäisin jostain halvalla vetoketjuja!

  VastaaPoista
 20. Voi tykkään niin siitä valkoisesta, niin sokeria ja rokkia!

  VastaaPoista
 21. Aivan ihania ja ainutlaatuisia!

  VastaaPoista
 22. kauniita ja luovia pussukoita -ja niitä ei kai ikinä voi olla liikaa :D?

  VastaaPoista
 23. IIIIhania pussukoita siulla ja tuo "ihan höpö" niminen pussukka on UUUPEEEA! =)

  VastaaPoista