31.3.2011

PaaPii Design SHOP avattu!

Klikkaa kuvasta itsesi SHOPiin!


Nyt se on vihdoinkin valmis! Minun oma pieni verkkokauppa! Ai että miten helpottaa kun asiat etenee. :) Lopputulos on taas veljen kanssa yhteistyössä tehty. Minä suunnittelijana ja veli toteuttajana. Nyt ostokset onnistuvat toivottavasti helpommin kuin sähköpostitse. Maksaa voi vanhaan tapaan tilisiirrolla tai helpommin verkkopankkitunnuksilla. Maksupalvelun olen ottanut Checkoutin kautta. Maksaa voi kaikkien Suomalaisten verkkopankkien kautta. Koska kauppa on uusi niin toivon mielipiteitä käytettävyyteen ja toimivuuteen liittyen. Niitä olisi kiva saada vaikka tähän kommenttina tai sähköpostitse info (a) paapiidesign.com.

Tuossa eilen jo vähän vinkkasin mitä on tulossa. Minun hahmot ovat saaneet nyt nimet ja persoonat! Mielikuvituksen on päästänyt valloilleen Pilvitarhan pajan Tiina. Kiitos Tiina! Minusta tekstit ovat aivan ihanat ♥ Käypääkäs tutustumassa hahmoihin ja teksteihin. Vastapalvelukseksi Tiinalle matkasi meiltä ROLLO. Kaupasta selviää myös mikä tai kuka se on ;)

Uuden verkkokaupan avajaisten kunniaksi:  

SHOPissa -20% alennuksella kaikki pussukat. 
Napaa nopeasti omasi sillä tarjous on voimassa vain tänään ja huomenna!

12 kommenttia:

 1. Onnea uudelle putiikille :) sulla on tosi kivoja nuo tuotteet :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle puodille!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle verkkoputiikille! Mukavan selkeältä näyttää. Ainoa, mistä annan kritiikkiä on se, että rekisteröityminen on pakollinen. Mä esim. en ole kovin innokas rekisteröitymään mihinkään, ja joskus on jostain jäänyt tilaus tekemättä tasan sen takia, että rekisteröityminen on ollut pakollista.

  VastaaPoista
 4. Onnea ja menestystä puodille!!

  Ja niin ihania tarinoita <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos!

  Saana samaa mietin itsekin aluksi. Verkkokauppa on toteutettu valmista runko-ohjelmistoa (onkohan lähellekkään oikea sana) käyttäen eikä tuota olisi oikein saanut muutettua. Mutta toisaalta rekisteröinnissä täytetään aivan samat tiedot kuin muutenkin tilatakseen antaisi ja siitä hyötyy asiakkaana muuten.
  Pääsee esim. seuraamaan oman tilauksen tilaa.
  Ei tarvitse aina tilatessa täyttää uudelleen osoitetietoja. Voi katsella uusimpia tuotteita listana tai voi tilata muistutuksen johonkin tuotteeseen liittyen jos sitä ei ole varastossa tms. Salasanaakaan ei tarvitse muistaa vaan verkkokaupasta voi tilata uuden kun seuraavan kerran sitä tarvitsee.

  VastaaPoista
 6. Onnea uudelle puodille!
  Nuo tarinat ovat ihania <3

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä sivut toimivat hyvin, ainakaan näin ekan kerran jälkeen ei ole huomautettavaa. Rekisteröinti, tilaus, verkkomaksu -kaikki toimivat.

  Tarinat olivat ihanan liikuttavia ja sitäpaitsi mun poikani on aivan kuin Vili -paitsi että se ON koko tarhan paras puuhunkiipeäjä ;)

  VastaaPoista
 8. Hurjasti onnea matkaan! Ihana puoti!

  VastaaPoista
 9. Todella kauniit ja selkeät sivut. Henkivät samaa pikkutarkkaa laadukkuutta kuin blogisi ja kädentaitotuotteesikin! Kokonaisuus on todella tyylikkään yhtenäinen.

  Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 10. Voi että, onnea! Näyttää oikein toimivalta ja edelleen ihan PaaPiiltä :)

  VastaaPoista
 11. Niin kauniit ja mukaansatempaavat tarinat... ihania hahmoja :)

  VastaaPoista
 12. Voi kun se on hieno! Paljon onnea!!

  VastaaPoista