15.7.2010

Laukku ja toinenkin

Ostin joskus Eurokankaan alelaarista jämäkkää englantilaista puuvillaa ison palan. En tiedä miksi, koska en niin intona kankaaseen ollut enää kotona. Nyt päätin ottaa kankaan kokeiluun uutta laukkukaavaa varten. Ei niin harmita kangas jos tuleekin hassun mallinen kun omasta päästä tekee :D Halusin reippaan kokoisen ja pyöreän mallisen. Lisää tilaa tulee pohjassa olevasta kangaskiilasta. Malli onkin kiva mutta ehkä olisi vielä kivempi ilman tuota laskosta. Suuaukolla on magneettilukko ja sisällä pieni tasku kännykkää tms. varten.
Kankaasta en pidä vieläkään ja sitä on iso pala vielä. :O Ehkäpä lisää kokeiluja samalla kankaalla... Laukun annoin eteenpäin anopille joka tuntui siitä tykkäävän.


Sitten kokeilin toista laukkua/pussukkaa jonka kaava löytyi netistä täältä. Tähän kangas on kirpparilta ostetusta Finlaysonin verhokapasta ja vuorena valkoista puuvillaa.


Ps. Ne jotka odottavat tilauspussukoita: Kävin hakemassa ison kasan vetoketjuja :) Huomenna pääsen pussukoiden tekoon !

21 kommenttia:

 1. Kivan mallisia ja näkösiä kasseja oot tehnyt. :) :) Ja joo tuo ensimmäisen laukun väri on ehkä vähän liian "tyttömäinen" sulle. :D :D :D Jos näin saa sanoa. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kasseja! Minä tykkään etenkin tuon ylimmän mallista, se on aivan ihanan tyylikäs :)

  VastaaPoista
 3. Riikka sehän se taitaakin olla se syy :D Taustaväri on väärä ja se että on kukkia! Ja miksi ostinkaan tuon kankaan?!? :D

  Kiitos Hipsu :)

  VastaaPoista
 4. Hauska tuo Martta-pussukka, täytynee iteki kokeilla jossain välissä!

  Kiva myös tuo oman mallisi kaava. Joskus kyllä harmittaa kun menee ostamaan herätekankaan josta inspiraatio läsähtää kotiin päästyä. Saattaahan se inspis joskus myöhemmin sitten herätä uudestaan, parin vuoden jälkeen kun vahingossa kaapin perältä löytää kankaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiva varsinkin tuo alempi. Voisi vaikka kokeilla kaavaa...

  VastaaPoista
 6. Alempi on kyllä ihana. Jossain japanilaisessa käsityökirjassa on tullut vastaan samanlainen.

  VastaaPoista
 7. Kivoja kasseja. Minä tykkään, että ylimmäiseen sopii laskos mainiosti.

  VastaaPoista
 8. Oi, ihania kasseja! Minä kyl tykkään tuost ylimmästä kovasti, ihanan pirtsakka ja tosi kivan mallinen!!! Ja tuo alempi näyttää kätsyltä kapistukselta :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania kasseja sulla! :) Ja kuvat myös. Saanko kysyä neuvoa, miten saat laukut kuvaan ilman mitään muuta ympärillä. Ei edes rajausta näy?

  VastaaPoista
 10. Ihania laukkuja! Itsekin olen tehnyt tuosta ylemmästä kankaasta kaverille hoitolaukun: http://pintsenpuuhia.blogspot.com/2009/10/hoitolaukku.html

  VastaaPoista
 11. Laukun kangas ja värit ovat ainakin lila-addiktin mieleen :).

  Rannelaukkukin näyttää tosi kivalta, virolaisessa Käsityö-lehdessäkin oli siihen kaava, mutta on vielä kokeilematta.

  VastaaPoista
 12. Ihania laukkuja! Tykkään kyllä tuosta ylemmästä mallista, oikeasta kankaasta varmaan tulisi just passeli :) Eikä kankaassakaan mitään vikaa ole, kun se vaan taittuu käyttäjälleen ;) Eli tuntuu omalta. Lierihattuja tuosta saisi tuhottua, uskoisin.. Kokeiluun tosiaan on hyvä ollakin tuollaisia paloja!

  Alempi laukku on kiva myös, mutta ylimmän ottaisin eri kuosilla ;) Ja taitoksilla ehdottomasti.

  VastaaPoista
 13. Onpas kivoja! Mie en varmaan omaa kesäkassia ehi ompelee ennen talvea :-D

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana tuo anopillesi antama laukku. Mitenkö iso tuo laukku on todellisuudessa? Olisitko tahtonu tehdä tilauksena tuollaisen, jos siule vielä sitä kangasta jäi? :)

  VastaaPoista
 15. Kiitokset kaikille!

  Nimelda- On tuo kangas jo marinoitunut jonkin aikaa mutta ei auta :D

  Outi- Kuvaan tekoseni aina valkoista taustaa vasten niin ei tule mitään häiritsevää kuvaan. Kuvankäsittelyohjelmalla viimeistelen.

  Regret- laukku on aika reilun kokoinen! Voin ottaa mittoja myöhemmin. Ja mielelläni voin kankaasta tehdä jotain :) Laita vaikka sähköpostia niin katsotaan! Voin ottaa illalla vielä mitat laukusta.

  VastaaPoista
 16. Kivan mallinen tuo eka laukku. Laskos antaa kivasti lisätilaa laukkuun.

  VastaaPoista
 17. Kivoja kasseja molemmat :)! Ja olipas mukava, kun linkitit tuon alemman pussukan ohjeen. Jossain tämä malli on vilahtanut ennenkin, ja on aika hauska :)!

  VastaaPoista
 18. Kivoja kasseja :) Mulla on tuota ylemmän kassin kangasta myös metrin verran kaapissa, ostin sen kai aikanaan tarkoituksena juurikin tehdä siitä kassi. Ehkäpä mä nyt saan inspiraation ryhtyä toimeen!

  VastaaPoista
 19. Laittelin siule mailia laukusta jo jokunen aika sitten ja ajattelin tiedustella, että onko se miun viesti tullut perille ollenkaan, kun ei oo Paapiista mitään kuulunut?

  VastaaPoista
 20. Voi Regret! Olisikohan posti ampaissut bittiavaruuteen kun ei ole tullut. Laittelehan uutta postia! Minä tuun kurkkimaan sinun blogiin jos sieltä löytyisi sähköpostiosoite :)

  VastaaPoista