20.4.2013

Vaikkas ja mitä!


Huh kun älysin mitä kaikkea kivaa kerrottavaa tänne blogin puolelle on jäänyt päivittämättä. Melkoista hulinaa on viimeviikot pitäneetkin sisällään. Siitä on aina syytä olla iloinen. Tuuttaan tähän nyt kaikkea iloisesti sekaisin. :D 


Minulla on ollut ilo tehdä Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa yhteistyötä. Sen tuloksena on syntynyt uusi Kotipihalla -tuoteperhe jonka kuvitukset ovat minun käsialaa. 
Kotipihalla-mallistoon kuuluvat Reilun kaupan -kerhokassit ja aikuisten kangaskassi, luomupuuvillaiset vauvojen sukka-tumppusetti sekä PaaPii:n omaa tuotantoa oleva pussukka. Tuotteet tulevat myyntiin toukokuussa ja ovat myynnissä vuoden 2013 ajan. Niitä voi ostaa MLL:n yhdistysten kautta sekä heidän verkkokaupastaan mll.fi/kauppa.
PaaPiissa on tapahtunut muutoksia. Vaihdoin yritysmuodon osakeyhtiöksi hiljattain. Ja uskaltauduin viimein palkkaamaan ensimmäisen työntekijän tänne työhuoneelle. Ompelu tapahtuu edelleen alihankintana niiltä osin mitä itse en ehdi tehdä. Tanja hoitaa lähinnä myyntiin ja markkinointiin liittyviä asioita sekä kurkkii aina tarvittaessa kameran takaa. Tässä vähän maistiaisia Tanjan ihanista kuvista. Näitä päivittelemme lisää facebookiin Kuva päivässä -albumiin. 
Tällä viikolla on tullut kauppoihin Mussukoiden kevään luomupuuvillainen lastenvaatemallisto. Sain olla mukana suunnittelemassa yhden kuosin. Kuninkaallisella kisulla koristettuja vaatteita sekä metrikangasta itse ompeleville on päivitetty myös omaan verkkokauppaan. Käykääpä kurkkaamassa. Löytyy mekkoa, tunikaa, paitaa, haalaria.. Koot 62-128.Tällä viikolla myös Majapuulta tuli uutta. PaaPiin paperituotteista tutut kaivurit rymistivät neulokselle. Ne myös rymistelivät niin hurjaa vauhtia uusiin koteihin, että melkein kaikki myytiin jo samana iltana. Vain yhtä väriä näyttää olevan vielä pikkuisen jäljellä. 

Malenami -blogin Malena kävi hiljattain tutustumassa työhuoneella. Hän oli nähnyt jossain tv-ohjelman rekvisiitassa hienon Joutsen julisteen/maalauksen josta oli tullut PaaPii mieleen. Sain siitä inspiraatiota kokeilla omaa joutsenta. Sehän ei tietenkään ole samanlainen mutta se on minun näköinen. :)  Teetin siitä julisteita ja eilen saimme hakea ne kirjapainolta. Nämä ovat A3 kokoa ja painettu kasviöljypohjaisilla painoväreillä kotimaiselle kartongille. Myös ne ovat nyt verkkokaupassa. 


 
Fabriinan Anette oli PaaPiin ihka ensimmäinen jälleenmyyjä jonka kanssa keksimme ajatuksen TSI paketeistakin alunperin. Nyt olemme tehneet vähän toisenlaista yhteistyötä jonka ensimmäiset hedelmät saan nyt esitellä. Ajatus oli suunnitella kotimaiselle kuvioneulokselle jotain aikuisille sopivaa ja aiempia tekemiäni herkempää kuviomaailmaa. Tässä Metsä ja Pihlaja joita saa pian sekä PaaPiilta että Fabriinan verkkokaupasta. Kannattaa seurailla, teetetty erä ei ole kovin suuri.  Kangaskuosi rintamalla muhii muutenkin monenlaista. Tässä lähiviikkoina saan paljastaa toivottavasti taas jotain lisää. ;)  
Maratoni postauksen lopuksi huikkaan vielä Vasabladetin ja ÖT:n järjestämästä kilpailusta jossa etsitään Keski-Pohjanmaan makeinta lastenhuonetta. Osallistujien kesken arvotaan PaaPiin pehmolelu.  Lisätietoja Vasabladetin sivulta på svenska täältä*

Ihanaa viikonloppua! Täällä pohditaan jo ensiviikkoa ja viikonpäästä olevia Lapsimessuja. Olen itse paikallla perjantaina PaaPiin ja Höön yhteisosastolla 6k187. Nähdään! :) 


Ei hitsi, unohtui vielä kertoa sekin, että sisustustarravalikoimakin kasvoi pöllöillä. Käykää kurkkimassa verkkokaupassa. ;) 

10 kommenttia:

 1. Vou.. Mahtavaa! Onneksi olkoon kaikesta uudesta hienosta ja menestyksestä! Ihana seurata käsityöläisen menestystarinaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Innostun aina uusista projekteista valtavasti ja on ollut ihan mahtavaa että on päässyt moneen juttuun mukaan.

   Poista
 2. Nainen! Oot kyllä niin vauhdissa, ihan mahtavaa! Mä täällä edelleen tuuletan sulle, aika myksitävä tahti Paapiilla on ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuules! Kiitos Tiina. :D Olispa kiva taas joskus nähdä, kesällä?

   Poista
  2. joo! Sovitaanpa tarkemmin kun ilmat lämpiää :)

   Poista
 3. Vautsi! Aivan ihania tuotteita olet taas kehittänyt. Itse odottelen mielenkiinnolla noita aikuisten paitoja. Ovat ainakin meikäläisen makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää sen verran korjata että nuo "aikuistenkuosiset" jacquard neulokset tulevat myyntiin metritavarana.

   Poista