7.1.2013

Soulbirds


Tämän kuosin syntytarina on vähän erilainen kuin monen muun viimeaikoina piirustetun. Usein kun kuoseja ei haluta paljastaa ennen kuin ne ovat jo tehtaalta tulossa. Tällä kertaa olen saanut mielipiteitä ja ajatuksia ihmisiltä Facebookin ompeluryhmässä jo suunnitteluvaiheessa. Ideana oli suunnitella aikuiselle sopiva kuosi. Melko haasteellista minulle, sanoisin.
Kuosia piirrellessä palasin ajatuksissa mummulaan ja lapsuuden kesiin. Mielessäni eri vuosikymmeninä ja eri paikoista kertyneet tavarat ja kalusteet. Vanhat valokuvat ja se nyt jo edesmennyt mustavalkoinen Mooses-kissa joka metsästi aamuisin yöpaidan helman alta pilkottavia varpaita. ♥

Olin yllättynyt kun sain palautetta karjalaiset juuret omaavilta. Nämähän ovat Kukkilintuja ja ihan Karjalan värit. Paljastan pienen aukon sivistyksessä sillä länsirannikolta kotoisin olevana en muistanut mitä ne semmoiset ovat. :) Onneksi Google osasi auttaa asiassa ja tosiaan jotain samaa niistä löytyy. Sen lisäksi löysin paljon muutakin hirveän mielenkiintoista. Näiden ihmettelyjen ja tutkimusretkien kautta kuosi sai nimensäkin, Soulbirds sielunlinnut. Ideat pursuilevat vieläkin! Ehkä saan ammennettua vielä joskus samasta aihepiiristä jotain muutakin. 

 Soulbird kuosi tulee Eurooppalaiselta tehtaalta tässä kuussa. Sen on valmistuttanut i k a s y r ja sitä tulee saamaan heidän lisäkseen myös PaaPiin verkkokaupasta. Materiaali on super pehmeää, harjattua ja laadukasta luomujerseytä. Samaa Ikan Leijonista ja Kirahveistakin tuttua ihastuttavaa materiaalia. Kiitos i k a s y r ja Marika, että kuosi pääsi tuotantoon!

12 kommenttia:

 1. Ihanat! En minäkään länsirannikolta tulevana tiedä Kukkilinnuista, pitää varmaan googlettaa... =) Aikuisten kuosit ovat harvassa, mutta tämä on hyvä!

  VastaaPoista
 2. Tämä oli mun suosikki Oe:n kisassa ja onneksi pääsi tuotantoon ja vielä kolmessa värissä!! Pari metriä laitoin harmaata jo tulonpäälle, mutta tuo punainenkin alkaa näyttää hyvin kutsuvalta =) Mieli on ideoita täynnä ja odotan, että pääsen tätä työstämään!! Kerta kaikkiaan ihana kuosi sinulta jälleen!! Lisää näitä =D

  Jenni

  VastaaPoista
 3. voih kun tuosta harmaasta saisi verhot!

  VastaaPoista
 4. Voi miksi ihmeessä ne on kaikki mustalla pohjalla...? Tykkään kuosista tosi paljon mutta mustasta en kyllä yhtään... :\

  VastaaPoista
 5. Sukujuuria Karjalassa ja lapsi saa tästä kyllä tanhuun treenipaidan ;) Käydään siis karjalaisten nuorten taaperoiden tanhuissa. Etenkin nyt kun viimeinen Karjalasta evakkoon lähteneen mummini sisaruksista alkaa olla siinä kunnossa, ettemme hänen läsnäolostaan kauan enää saa nauttia, vahvistuu jotenkin se omien juurien tunne, kun yksi sukupolvi on katoamassa ja sitä vimmatusti haluaa pysyä itse ketjussa kiinni.

  VastaaPoista
 6. wau :o todella ihana kuosi. harmi, etten itse osaa ommella paitaa. täytyy varmaan mutsilta kysyä.. :D

  VastaaPoista
 7. Piti viimeksi hassusta sattumasta kirjoittaa... Sunnuntaina lähijunassa kirjoittelin ystävälle, jonka juhliin olin menossa, onnitteluja violetille linnunrata-kortille. Ihmettelin kun vieressä istunut n. 8-10v tyttö selvästi sivusilmällä katseli puuhiani. Hän jäi pois ennen minua - ja huomasin päässään harmaan talvilinnunrata-pipon :D Oli varmaan bongannut linnut ja paapiin logon kortissa :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kun olette niin ahkeria kommentoijia. ♥
  Milla nuo on ne värit kun emme osanneet karsia niistä pois yhtäkään. :D

  Onneli olipas hauska sattuma!

  VastaaPoista
 9. Oih,kaunis kuosi ♥ Olisipa huippua, jos verkkopuotiin tulisi tarjolle näistä valmistettuja paitoja, tunikoita tai mekkoja aikuisille! Vink vink ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miksipä ei jos joku niitä alkaisi valmistaa. Omat rahkeet ei tällä hetkellä riitä.

   Poista