24.11.2012

Kurkistus HIMMELiin!

HIMMELi Pop up avattiin tänään Kokkolassa kauppakeskus Chydeniassa. HIMMELI on kauppa jossa myydään laadukkaita design- ja kädentaitotuotteita. Sellaisia, joita ei juurikaan Kokkolasta muuten ole mahdollista ostaa. Valikoima on hyvin pitkälle paikallista tuotantoa mutta toki ihania merkkejä on mukana myös muualta Suomesta. Valikoimassa on yhteensä n. 50:n eri yrityksen tuotteita. Lisää infoa kiinnostuneille täällä.

Sain taas hypätä kainaloita myöden ihan uusiin haasteisiin. Minulle korvamerkitty osa-alue oli myymälän kaiken graafisen materiaalin tuottaminen logosta mainoksiin ja kaikkeen mitä siihen liittyy. Kaupan koko kokonaisuus hioutui yhdessä työryhmän kanssa jonka kaikki jäsenet venyivät tehtävän edessä äärimmilleen. Mutta ei turhaan sillä tyytyväisiä voimme olla. Vai mitä?  Tässä maistiaisia kaupasta. :)


Kävin tänään avajaispäivänä paikanpäällä toteamassa, että mahtavan iso joukko Kokkolalaisia oli jo löytänyt tiensä tutustumaan kauppaan. Itsekin tein vähän jouluostoksia. ;) Tänä vuonna aion hankkia kaikki lahjat kotimaisilta tuottajilta niin pitkälle kuin se vain on mahdollista. HIMMELi on siihen verraton paikka! 

18 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Sielläkin näytti olevan Therese Bastin ihanuuksia, muiden hienouksien joukossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurikaupungissa vaikuttavan Teresen kuvittamat ihastuttavat tuotteet löytyvät tosiaan täältä. Ja vaikka mitä muitakin makeita juttuja!

   Poista
 2. On kyllä ihanan raikasta. Tuossa kaupassa viihtyisi pidemmän tovin.

  VastaaPoista
 3. ihanaa oli. harmi ku oli hätähisiä miehiä autossa oottamassa. ;) mut heti viikolla pitää suunnata uudestaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ilman hätähisiä uudelleen ;)

   Poista
 4. Täytyykin hetinmiten mennä tutustumaan uuteen kivaan paikkaan. :)

  VastaaPoista
 5. Pitääpä käydä tsekkaan! Yhden kaverin tuotteita siellä ainakin on myynnissä, joten siinä jo yksi hyvä syy käydä Himmelissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on monta tosi hyvää syytä. :D Tervetuloa vaan!

   Poista
 6. Voi että, saa nähä pitääkö sitä lähteä vasiten täältä etelästä sielläkäymään,että pääsee shoppaileen sieltä kaikkia ihanuuksia. :-)

  VastaaPoista
 7. Kävimme lauantaina ja sinne oli löytänyt moni muukin! Ihan tungokseen asti, hyvä vaan että asiakkaita riittää!
  Ja tosi hyvä juttu, että lähialueen tuotteita löytää samasta paikasta.Runsasta ruuhkaa toivottelen!

  VastaaPoista
 8. Mukavaa, että Kokkolaan on järjestynyt tällainen! Olen sieltä kotoisin ja paikka on kyllä kehittynyt huimasti siitä, kun sieltä 10 vuotta sitten muutin! Itsenäisyyspäivän aikoihin olisi tarkoitus taas käydä sukulaisia tapaamassa ja samalla myös Himmelissä. Onkohan siellä sinun korttejasi myytävänä, kun tuumin, että tilaanko verkkokaupasta vai löytyisiköhän tuolta? Noita joulukortteja himoitsen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anselmi Himmelistä löytyy kortteja. :) Sekä myös Taideleipomosta jossa on joulukauppa auki jokaisena päivänä (ei itsenäisyyspäivän) aatonaattoon asti.

   Poista
 9. Heii! Pakko kysyä kenen suunnittelemia ihanaisia raita- ja pallovauvanvaatteita on kolmannessa kuvassa? :) Himmeliin on täältä niin kovin pitkä matka, että olisi mukava tietää mistä muualta nuita voisi saada?
  -MiMin äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mimin äiti. Kuvassa olevat raita ja pallovaatteet ovat Marakattimarssin tuotantoa. http://marakattimarssi.suomalainenverkkokauppa.fi/

   Poista