5.10.2012

Siellä, täällä ja tuolla

Design Forum Shopissa keskitytään lapsiin lokakuussa!

"Kids Design Block on luova ryhmä suomalaisia, lasten tuotteisiin keskittyneitä designyrityksiä. Ryhmään kuuluu kotimaisia, laadukkaita tuotteita suunnittelevia ja valmistavia pienyrityksiä, joita kaikkia yhdistää intohimo designiin ja persoonallisiin lastentuotteisiin. Valikoimiin kuuluu vaatteita, leluja, kasseja, sisustustarvikkeita ja tee-se-itse -tuotteita. Kids Design Blockin tuotemerkit ovat: Aarrekid, Höö, Kakara, Kui Design, Marakattimarssi, Muru, Onni ja Ilona, Paapii, Punainen Norsu."
Koko Block ja paljon muutakin koko lokakuun Design Forum Shopissa! Sinne siis kaikki lähistöllä olevat katsastamaan tarjonta. Lauantaina 13.10. Design Forum shopissa järjestetään lastenjuhla. Lisätietoja siitä voi lukaista vaikkapa täältä: https://www.facebook.com/events/268254386610890/

Samalla ryhmällä ollaan hyökätty myös Lahteen jossa avataan Kids Design Block Pop Up -kauppa maanantaina. Jipii!   Eikä siinä vielä kaikki sanoi mainosmies. Tänä viikonloppuna Seinäjoella on Käsityö 2012 -messut josta myös voi löytää PaaPiin tuotteita. Seinäjoella ja messuilla liikkuvat katsastakaa Paapon osasto F8a.

Jotain tosi kivaa on suunnitteilla myös Kokkolaan vielä ennen joulua, hihii. Pysykäähän kuulolla!

Ja hei me muut jotka joudutaan/saadaan olla ihan vaan kotona. Paperituotteet tarjouksessa verkkokaupassa: -20% kampanjakoodilla PAPERI. Voimassa sunnuntaihin asti. Ihanaista viikonloppua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Ah, no hyvä tietää että tuo on täälläkin. Meinasin jo Lahteen suunnitella reissua eikä ihan ehdittäis pop upin aikana käydä vaikka muutenkin siis sinne suuntaan reissattava jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  2. Design Forumissa ollaan aika typistetyn valikoiman kanssa, mutta mene Onneli ihmeessä käymään! Helsinkiin saattaapi tulla vielä toinen Pop Up vielä ennen joulua myös ;) Hys Hys.

    VastaaPoista