4.12.2011

Sokerimuurarit työssä

Jotain muuta vaihteeksi kuin pehmoleluja tai tekstiiliä. Meille ei sitten tänä vuonna tullutkaan piparkakkutaloa. Piti kyllä. Kaivelin netistä inspiraatioksi kuvia ja sitten törmäsin sokerista tehtyihin rakennelmiin. Innostuin ja etsin asiasta lisää. Katsokaa vaikka näitä klik* Vau! Tekniikka on niin yksinkertainen, että onnistuu aika pieniltäkin mutta linkin perusteella siinä riittää halutessa haastettakin. En kuitenkaan suosittele tätä projektia ennen ruokailua. Osa paloista kun jostain syystä oli lasten mielestä mukavampi laittaa suuhuun. 

Tämän sokerilinnoituksen tekijät 3v, 5v ja 30v. Kivaa oli kaikilla! :D Käytimme minisokeripaloja ja kaupan sokerikuorrutetta. Muut on rakenneltu vapaasti mutta pyöreään käytimme apuna isoa lasia jonka vuorasin leivinpaperilla. Lasten tekemät on kivoimmat kun ne on sattumanvaraiset ja rouheat. Niistä tulee tuikkukynttilöiden kanssa kaunis valo.


5 kommenttia:

 1. Ihan huikeita, niin linkin teokset, kuin teidän omatkin!!
  Luulen, että meidänkin joulupöydästä tulee löytymään pari sokerilyhtyä... =)

  VastaaPoista
 2. Voi, miten kivoja! Oikein tunnelmallisia kynttilän kanssa.

  VastaaPoista
 3. Siis voi että miten upeita!! Tätä on ehdottomasti kokeiltava 4-vuotiaan kanssa. :) Loistava idea, enpä ole missään aikaisemmin törmännyt tähän!

  VastaaPoista