4.11.2011

Jouluksi uutta!

Tuleva joulu on PaaPii Designin ensimmäinen. Halusin suunnitella sitä ajatellen jotain uutta, iloista ja tietysti jouluista. :)

Useimmat meistä ovat nähneet tonttuja ainakin vilaukselta. Niiden näkeminen saattaa olla isolle ihmiselle vaikeaa, mutta aika pienelle ihmiselle tontun näkeminen ei ole ollenkaan harvinaista. Aika pienillä ihmisillä on sillä tavalla suuremmat silmät.
Pienille ihmisille Tuisku, Tuike ja Tiuku haluaisivat kertoa yhden jutun. Vaikka äiti ja isä sanovat että tontut vahtivat ikkunan takana ja kertovat pukille kepposista, niin se on huijausta! Tonttujen työ ei ole kirjoitella nimilistoja, vaan levittää joulumieltä! Tämä tonttutiimi on erittäin taitava joulumielen levityksessä ja he tietävät millä saa vähän isommankin ihmisen pysähtymään ja tuntemaan pikkuisen joulun taikaa.
Jos Tuikkeelta kysyy mistä paras joulumieli tulee, ei se osaa oikein vastata, eivätkä osaa Tuisku tai Tiukukaan. Jos joulumieltä alkaa miettimään liian tarkkaan tai yrittää kiirehtiä sitä, se karkaa. Joulumieli on jotakin mikä tulee ihan salaa ihmisen sisältä, saa voimaa tähdistä ehkä tai kynttilöistä, mutta ihan varmasti ainakin pienten ihmisten isoista silmistä.

(Teksti on jälleen Pilvitarhan pajan Tiinan käsialaa. Kiitos!)Pehmoleluja
Tuisku
Tiuku helistin

Tuike Kortteja:Joulukalenteri:Kaikki joulutuotteet löytyvät nyt verkkokaupasta!

Marraskuussa kaikkiin yli 25€ tilauksiin sujautetaan mukaan joulukalenteri ;)

8 kommenttia:

 1. IIKS kun on IHANIA!!!
  Tykkään ihan hirveästi. =)

  VastaaPoista
 2. Voi elämä miten ihania! Pakko tilata, kun vaan osaisi päättää mitkä tontut ja kortit.. Ei sinulla ole mitään paljous alennusta jos ei osaa päättää ja tilaa kaikki? ;D

  VastaaPoista
 3. Niin hienoja! Vaikka periaatteessa teen joululahjat itte, niin nyt täytyy kyllä vakavasti harkita pientä tilausta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Ja tilauksista!
  Mia jos ihan kaikkia tilaa, niin paketista saattaa löytyä jotain ekstraa. ;)
  Pajous alet on jämyille :)

  VastaaPoista
 5. Onpas sympaattisia pehmoja! :)

  VastaaPoista