29.8.2011

Päivittelyä

Kesä oli ja meni. Blogi on ollut hiljainen aika pitkään. Suuri syy siihen on että minulla on ollut aivan mahtava ja kiireinen kesä! Ei ole ollut lomaa, välillä on ollut niin kiire, että työntekoon on täytynyt napata myös viikonloput ja illat.16 tuntia työtä helteisessä työhuoneessa ilman ilmanvaihtoa on ollut koettelemus. Mutta enpä tekisi mitään muuta työtä mielummin kuin tätä. Nyt kun kesä on ohi ja arki on alkanut, on ollut aikaa vähän hengähtää ja miettiä. 
Tuntuu että pitäisi osata koota ja summata Asuntomessut, Taideleipomoilut, työhuoneasiat jne. En osaa koota mitään selkeää. Mutta sanonpa vaan, että Asuntomessut oli aivan mahtava tilaisuus päästä näkyville ja PaaPiin tulla monen ihmisen tietoisuuteen. Lakanoita kyseltiin paljon, samoin verhoja. Nyt jos pääsisin ajassa taaksepäin, varautuisin siihenkin jollain tapaa. Nyt olen joutunut sanomaan ei ole mahdollista. 
Kesällä tein myös uusia tuotteita ja uusia värejä kokeiltavaksi. Niitä en ehtinyt verkkokauppaan lisätä tai edes kuvata. Nyt koitan niitä lisäillä kun aikaa löytyy. 

Tänään olen lisännyt mm.helistimiä verkkokauppaan. Kokeilin uusia väriyhdistelmiä jokaista on jonkin verran. Sitten kun ne loppuvat niin täytyy harkita otanko jotain pysyvästi valikoimaan.


oliivinvihreää ja vaaleanpunaista
ruskeaa ja vaaleanpunaistalimenvihreää ja turkoosia

turkoosia ja vaaleanpunaista

Pöllöperhettä on kasvatettu TSI paketeilla ja isoilla tyynykokoisilla pöllöillä. Tsi paketissa on yllärinä myös aihiot pikkuiseen pöllöön josta voi tehdä vaikka avaimenperän. Valikoimassa on nyt pöllöjä mustana, pinkkinä, ruskeana ja turkoosina.  

Asuntomessuilla kohteessa 41 oli lastenhuoneessa minun tekemät siiliverhot. Sinne tein myös Siilipehmon. Näitä Siiri-siilejä on myös nyt verkkokaupassa. 


10 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa! Nyt on taottava kun rauta on kuumaa =) Tsemppiä ja hirveesti voimia työntekoon! Ja sitten KUN alat niitä pussilakanoita tekemään niin olen ensimmäisten joukossa ostamassa koko katraalle ihanaiset petivaatteet :)

  Tanja

  VastaaPoista
 2. Noi Siiri-siilit on kyllä aivan ihania suloisuuksia! Onnea ja menestystä hienosti alkaneelle urallesi!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania ja komppaan edellistä. Verhoja ja petivaatteita meille HETI kun niitä saa:)

  VastaaPoista
 4. Hirmusti tsemppiä! PaaPii-tuotteet ovat kyllä tosi ihania. Pöllö on edelleen meidän pojan lemppari, ja sen kanssa hän yleensä yöt nukkuu.

  VastaaPoista
 5. ihania juttuja! Täällä myös hingutaan petivaatteiden perään, edes vauvan koossa :)

  VastaaPoista
 6. Voimia ja tsempitystä edelleen! Upeaa kuulla, että työtä ja ennen kaikkea intoa riittää :)

  VastaaPoista
 7. Minusta on NIIIIIN hienoa, kun käsityöläinen menestyy Suomessa! Hieno homma:)

  VastaaPoista
 8. Hienoa, että menee hyvin. Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista