6.7.2011

Lehdistä bongattua

  Österbottens Tidningistä kävi toimittaja meitä eilen haastattelemassa. Tänään olivat pöllöt päässeet lehden sivulle huhuilemaan.


Asuntomessut alkavat jo ensiviikolla. Asuntomessutalojen sisustuksia alkaa pikkuhiljaa näkyä lehtien sivuilla. Tämä juttu kohteesta 26 oli Meidän Talo lehdessä. Kuten kuvasta näkyy niin valitsin sitten lopulta ne pöllölakanat toteutettavaksi lastenhuoneeseen. 
Deko lehden virallinen messuluettelokin oli jo lehtihyllyssä kaupassa. Minun tekstiilejä löytyy siis kohteista 26 ja 41. Kohteen 41 lastenhuone ei ollut vielä kuvashetkellä täysin valmis. Sinne olen tehnyt siiliverhot ja Silmä -tyynyjä.
Katsokaa kohteen 26 Katso! ruutua! :)

14 kommenttia:

 1. Haa sustahan on tullut jo julkkis noilla hahmoillasi!! =)

  VastaaPoista
 2. Heti kun deko tipahti luukusta lehteilin sen etsien oikeaa kohdetta! Samaisessa lehdessä Paapii oli myös useammassa kohdassa ja mainoksessa :) Mahtavuutta!

  VastaaPoista
 3. Hihii, Tiina ei mikään julkkis. Mutta töille näkyvyyttä. :)

  Riikka juu oli tosi kiva huomata sama!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa :).

  Ja eilen tulleessa Kotiliedessäkin oli kuva, heti osui silmään :). Yritin myös bongailla TM Rakennusmaailman messunumerosta, mutta en ainakaan vielä löytänyt...

  VastaaPoista
 5. Ai oliko Kotiliedessäkin :D No johan nyt!

  VastaaPoista
 6. Hei, olipas mahtavaa että löysin sivustollesi, ihania pöllöjä ja muita juttuja. Tuli heti ensimmäiseksi mieleen että tunnemmeko toisemme??? Pitääpä palata tuohon aiheeseen vielä, tervetuloa vastavierailulle:) hyvää päivän jatkoa.-mirka-

  VastaaPoista
 7. Mirka ei taideta tuntea, mutta olisi kiva tutustua. :)

  Sinun grafiikat tunnen/tiedän kyllä, MAHTAVIA!

  VastaaPoista
 8. kiitos:) palaan asiaan ja koitahan saada noita pöllöjäsi tänne Hämeenlinnan Home sisustusliikeeseen myyntiin. Asun nykyään täällä, palailen piakkoin ideariihen kera sinuun:)

  VastaaPoista
 9. Dekoa luin ja bongasinkin kuosisi. Näytti hyviltä!

  VastaaPoista
 10. Decosta bongasinkin heti ja messuilla kävin toki katsomassa. Tyttäreni ihastui myymälässä vaaleanpunaiseen pöllöön, eikä kelvannut tee-se- itse- pöllö, vaan piti saada heti valmis mukaan ja unikavriksi päiväunille. Luonnossa vielä parempaa kuin blogissa ja lehdissä. Onnittelut!

  VastaaPoista
 11. Onnea! Bongasin Sieniperheen uusimmasta (syyskuu 2011) Avotakasta!

  VastaaPoista