30.6.2011

Työhuoneelta

16 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa työskennellä. Kaunista!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana työhuone! Tosi inspiroivan ja houkuttelevan näköinen! Ja noin siistikin:)

  VastaaPoista
 3. Voihan vau! Ette kaipais kesätyöntekijää? Voisin vaikkapa istua ammatikseni tuossa kiikkustuolissa ;D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! On täällä ihana työskennellä. :) Ja herkkua kun työhuone on vihdoin valmis niin voi keskittyä työntekoon täysillä.

  VastaaPoista
 5. Oi, ihana työhuone! Tuli heti itsellekin hinku saada oma työhuone, kun nyt työskentelen meidän olohuoneessa :). Oon kyllä aatellut että jos neidin huoneesta sellaisen itselleni tekisin kun neiti nukkuu ja touhuaa poikien kanssa poikien huoneessa :). Ainakin toistaiseksi voimassaolevana se huone toimisi työhuoneena, mutta minnekäs siitä sitten siirtyy kun neiti yhtenä päivänä haluaakin huoneensa takaisin.
  Onko sinulla tuossa työhuoneen yhteydessä myymälä?

  VastaaPoista
 6. Pilvitarha saa siihen tuoliin tulla istuksimaan! :D Palkkioksi saat katsella ikkunasta ohikulkijoita. (joita on vähän)

  VastaaPoista
 7. Hipsu tilassa työskentelee myös Päivi Makkonen designista. Vielä meillä ei ole varsinaista myymälää. Täytyisi hankkia ainakin kassalipas ja kuittivihko niin myyminenkin onnistuisi.

  Tämä tila on 50-luvulla rakennettu ja tässä on toiminut aluksi sekatavarakauppa. Arvatkaa vaan mitä aarteita tämän talon varasto pitää sisällään. Olisimme ottaneet vanhat myyntitiskit jauholaareineen tilaan takaisin käyttöön jos ne olisivat mahtuneet. Olen bongannut myös vanhan punnunus vaa-an ja lasipurkit joissa on säilytetty varmaankin niitä pennin hintaisia nallekarkkeja.

  VastaaPoista
 8. Oi miten ihana ja varmasti inspiroiva työtila!!

  VastaaPoista
 9. Ihanalta näyttää. Varastojen aarteita on varmasti kiva tutkia :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan näköinen paikka :)

  VastaaPoista
 11. Oi kuinka kaunista ja avaraa ja valoisaa!

  VastaaPoista
 12. onpas ihanan näköistä!!! jos vaikka miehen kesälomalla PaaPii-pahtais? ;D

  VastaaPoista