10.5.2011

SOPU

Tämä on vähän salaperäinen juttu.  Kukaan ei oikein tiedä mistä Sopu on kotoisin, eikä kukaan ole ihan varma siitäkään mikä otus se oikeastaan on. Tiedättekös mitä? Sopu ei itsekään osaa vastata ihmettelyihin, mutta se tietää tärkeimmät jutut,  kuten sen, että ensin se ei ollut ja sitten oli. Silloin kun ollaan on tärkeää nauttia siitä että on. Silloin tehdään lempiasioita,  ja Sopulla on yksi joka ohittaa kaiken muun: tanssiminen.  "Sopulla on taikakaviot", sanoi eräs espanjalainen flamencomestari kerran ja oli aivan oikeassa.   Maestron tanssiseurue oppi monta uutta kikkaa Sopulta, vaikka ihan samaan he eivät kaksilla jaloillaan kyllä pystyneet.    Paras puoli tanssimisessa on Sopun mielestä se, että sillä voi tehdä toisetkin onnelliseksi. Sopusta olisi aika mahtavaa jos kaikki löytäisivät oman lempiasiansa, sillä siitä seuraisi aika paljon onnellisuutta.  Ja  puhdas onnellisuus, se on tarttuvaa. Se tarttuu melkein yhtä lujasti kuin rytmi tanssivan otuksen kavioihin.

Tämänkin tekstin on kirjoittanut Pilvitarhan Tiina. Olet Tiina aivan ihana kirjoittamaan näitä luonnehdintoja minun pehmoelukoille. Kiitos jälleen! 

Heppa  -> laama -> ♥ SOPU ♥
Nämä SOPUset lähtevät tänään matkalle kohti Turkua. Siellä on meneillään Turku Design Festival 2011. Lauantaina järjestetään Kauppakeskus Hansalla Designmyyjäiset.  Sovut ja esim Bambit löytyvät sieltä Leenaelinan pöydästä.


PS: SHOPiin on lisätty LIMEJÄ TSI BAMBI -ompelupakkauksia!

 

13 kommenttia:

 1. Ihana sopu! Tykkään paljo enemmän kuin banbista. Babit on niiiiin nättejä, mutta meidän typylle vähän lällyjä :)

  Meinasin tilata sulta tiskirättejä mutta eihän niitä saakaan enää... hö.

  VastaaPoista
 2. Eihän tällaisen kanssa voi olla kuin sovussa :)

  VastaaPoista
 3. Onpa suloisia sopuja : )!

  VastaaPoista
 4. ihania!! mustan haluaisin meille.

  VastaaPoista
 5. Ihana Sopu, ja mitkä värit näissä kahdessa ihanaisessa yksilössä. Kummatkin passaisi meille oikein mainiosti. Ja sopuakin meillä tarvittaisiin varsinkin isompien lasten välille.

  VastaaPoista
 6. KIITOS limestä bambista, oli pakko tilata

  VastaaPoista
 7. Näyttääpä ihanilta! Ja lempeiltä :)

  Eikä kestä kiitellä, näitä on ollut mukava kirjoitella :)

  VastaaPoista
 8. Herkullisen värisiä sopuja :)

  -sellariina-

  VastaaPoista
 9. Voi hyvänen aika miten söpö tuo vihreä! :)

  VastaaPoista